Novo dečije igralište u Sitničkoj ulici na Senjaku (FOTO)

Gradski sekretar za komunalne i stambene poslove Nikola Kovačević pohvalio je efikasan rad Opštine Savski venac i poručio da će Grad uzeti učešće u održavanju ovog prostora

  • 2

Predsednica Opštine Savski venac Irena Vujović i gradski sekretar za komunalne i stambene poslove Nikola Kovačević obišli su danas novoizgrađeno dečije igralište u Sitničkoj ulici na Senjaku.

Tom prilikom Vujović je istakla da su građani dali inicijativu za uređenje ovog prostora koji je bio neiskrošćen i bez sadržaja, a Opština je ideju sprovela u delo uloživši sredstava u uređenje.

Foto: Promo

- U sportskom delu igrališta postavljena je konstrukcija za basket i ceo prostor je ograđen. U delu parka postavljen je parkovski mobilijar - klupe i đubrijere, a takođe postavljene su ljuljaška, vrteška i njihalice na gumenoj podlozi kako bi naša deca uživala u bezbednoj igri - objasnila je Vujović i podsetila da je u prethodne dve godine na Savskom vencu obnovljeno pet i izgrađeno tri nova dečija igrališta.

Foto: Promo

Predsednica Opštine poručila je da će nastaviti sa uređenjem zelenih površina na Savskom vencu sa ciljem da svaki kvart dobije po jedno ovakvo igralište ili sportski teren, gde će deca, ali i odrasli moći kvalitetno da provede slobodno vreme.

Foto: Promo

Gradski sekretar za komunalne i stambene poslove Nikola Kovačević pohvalio je efikasan rad Opštine Savski venac i poručio da će Grad uzeti učešće u održavanju ovog prostora. Obilasku su prisustvovali i članovi opštinskog veća Miloš Vidović, Strahinja Kukić i Danijela Mirjanić.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gradjanin

    21. jun 2018 | 16:59

    Lepo, samo do sada je Sk. grada ovo radila i finansirala a ne opstina, tj. rekvizite postavlja Gr. zelenilo.Ljudi cesto grde ili hvale opstine a ne znaju nadleznosti!

  • HAJ

    21. jun 2018 | 16:50

    Lepo i za pohvalu ali vec ukrali jednu klupu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA