Put od 45 minuta odužio se na dva sata zbog pretresa mladenovačkog autobusa: Kako izgleda akcija policije u noći kada je igrala Zvezda (VIDEO)

"Dva puta su nas zaustavljali, rekli nam da napustimo autobus a zatim su nam tražili lične karte"

  • 4

Putnici koji su sinoć autobusom na liniji 493 iz Beograda putovali za Mladenovac proveli su puna dva sata u putu jer ih je policija u nekoliko navrata pretresala i tražila im lične karte.

Kako nam je saopštio jedan od putnika, prepun autobus je nakon utakmice krenuo iz Beograda u Mladenovac, a u Vrčinu ih je zaustavila policija.

- U autobusu je bilo preko 100 ljudi. Navijači su pevali i zaista nisu pravili neke veće probleme. Kod naplatne rampe u Vrčinu glasni navijači mahom iz drugih gradova iz Srbije napustili su autobus i u njemu je ostalo malo ljudi koji su nastavili ka Mladenovcu. Ipak nakon stotinak metara posle naplatne rampe autobus se zaustavio i ušla je policija. Rekli su nama koji smo stajali da napustimo vozilo i stanemo ispred. Nakon našeg ubeđivanja da nismo pravili probleme i da su oni koji su bili glasni izašli pustili su nas i mi smo nastavili ka Mladenovcu - ističe putnik.

Ipak posle Malog Požarevca, patrola policije je sustigla autobus, i ponovo su ih zaustavili.

- Patrola nas je ponovo zaustavila i svi su izašli iz autobusa, pretresali su nas i uzeli nam lične karte, a zatim nas pustili. I autobusu je uglavnom bilo dece od oko 18 godina a i dalje nam nije jasno šta su tražili. Najgore što nam je put umesto 45 minuta, trajao preko dva sata - dodaje putnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali Đokica

    18. jul 2018 | 23:13

    E sad. Teško je poverovati da će policija iz čista mira da tri puta zaustavlja autobus i maltretira putnike. Imam utisak da je ovde nešto prećutano.

  • novi beograd

    18. jul 2018 | 23:43

    Izgleda da je u Srbiji danas zabranjeno skandirati "Kosovo je Srbija", ko je bio nakon kraja utakmice sinoc na Marakani znace o cemu pricam...

  • Ljubiša

    19. jul 2018 | 09:06

    Sigurno nije bilo džabe ili iz obesti,neko im je verovatno dojavio nešto.To skandiranje ''Kosovo je Srbija'',pa ni sam ne veruješ da je zbog toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA