Beli kombi udario devojku na Pančevačkom putu, pa pobegao: Ležala bespomoćno u travi, traga se za vozačem (FOTO)

Nesreća se dogodila na Pančevačkom putu, iz pravca ka Beogradu

  • 4

Saobraćajna nesreća dogodila se u ponedeljak oko 7 sati na Pančevačkom putu kada je vozač belog kombija udario devojku J. C. (32) iz Beograda, a zatim pobegao. Od siline udarca otpao mu je retrovizor, a povređena devojka ostala je da leži na travi.

Kako saznajemo, Beograđanka je pešačila ka autobuskom stajalištu "Naselje Ilić". Primetila je da se kombi kreće zaustavnom trakom. Vozač je naleteo na nju velikom brzinom, a ona je uspela je da se izmakne i tako je izbegla direktan udarac.

Detalji stravične nesreće kod Zaječara: Vozač koji je ubio dvoje bio pod dejstvom alkohola?

Nesreća se dogodila na Pančevačkom putu, iz pravca ka Beogradu.

Ipak, nesrećna devojka zadobila je povrede.

- Čekamo detaljne analize, ali ugruvana je i nosi kragnu. Zbog udarca je istegla vratni mišić i tetive - rekao nam je sagovornik koji je upućen u celu situaciju.

Ceo slučaj je prijavljen policiji koja je u toku dana obavila i uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je beli kombi, stariji model, a još se traga za vozačem koji je udario devojku i pobegao.

VIDEO: "Mercedesom" pokosio trojicu kod Ušća

(K. Bezbradica)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    4. septembar 2018 | 09:15

    Divlji prevoznici koji špartaju godinama od Pančeva ka Beogradu i nazad kao na divljem zapadu!Za njih zakoni ne važe!Em su nelegalni em ne poštuju propise,policija ih ne dira jer je verovatno u talu kao u ostalom i svi u ovoj državi.Prolaz na crveno svetlo vrlo često,brzina na ograničenju 60 je prosečno 120,kretanje žutom trakom koja je isključivo za autobuse njima je dozvoljeno ne znam iz kog razloga,voze osim kombija i putničke automobile pretrpane putnicima i šibaju žutom trakom opet barem duplo brže od dozvoljene brzine i policija ih ne zaustavlja što sa ostalim građanima nije slučaj.Kaubojština na delu i zbog toga ova devojka ima još i sreće ako nije teže povređena jer niko ne bi snosio krivicu ni da je stradala,mnogo se para tu okreće a poreza ni od korova....

  • Nikola

    4. septembar 2018 | 09:06

    Zaustavnom trakom na Pancevackom putu voze divlji taksistii ostali neodgovorni vozaci u velikom broju .Policije nema,radi ko sta hoce.

  • Bob

    4. septembar 2018 | 09:06

    Mnogi nasi vozaci ili su nenormalni ili stvarno neznaju voziti moram reci i to da i pesaci se ne ponasaju pristijno kao da im se zuri na onaj svet potpuno smo nedisciplinovani kao narod?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA