Pijani napadač nasrnuo na ekipu Hitne pomoći na Zvezdari

Medicinski tehničar je povređen u napadu na lekarsku ekipu sinoć oko 21.25 časova u Kozarčevoj ulici, a tom prilikom razbijeno je i bočno staklo na vozilu

  • 0

Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, a prilikom jedne intervencije napadnuta je lekarska ekipa i povređen je medicinski tehničar, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

- Lekarska ekipa napadnuta je verbalno i fizički sinoć oko 21.25 časova u Kozarčevoj ulici na Zvezdari - rekla je Macura.

Tom prilikom medicinski tehničar je zadobio posekotinu u predelu lakta, a naneta je i materijalna šteta, jer je razbijeno bočno staklo na vozilu, objasnila je Macura.

Ona je navela da je napadač bila osoba koja se lažno predstavila i bila pod uticajem alkohola.

Tri osobe su povređene u saobraćajnom udesu oko 23.30 časova u Ulici Kneza Miloša kod ugla sa Ulicom Kraljem Milana, dok su dve osobe povređene u saobraćajnom udesu sinoć oko 19.35 časova na putu ka Boljevcima, rekla je Macura.

(I. M. / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA