Ljubitelj životinja ipak ne ide u zatvor zbog mačke!

- Načelnik Komunalne policije me pozvao na sastanak na kome mi je saopštio da će njegova služba preinačiti prijavu, pošto pri podnošenju nisu u obzir uzete sve okolnosti mog slučaja - kaže Dragan Stain

  • 12

Dragan Stain, Beograđanin koji je osuđen na tri dana zatvora zbog toga što je spasao mačku od smrzavanja, ipak neće otići u zatvor, pošto je na sastanku sa načelnikom Komunalne policije Nebojšom Tomićem dogovoreno da se prijava protiv njega povuče, tako da će doći do poništavanja presude kojom je osuđen.

 

- Načelnik me pozvao na sastanak na kome mi je saopštio da će njegova služba preinačiti prijavu, pošto pri podnošenju nisu u obzir uzete sve okolnosti mog slučaja. Rečeno mi je da se za moj slučaj zainteresovao i gradonačelnik Dragan Đilas, koji je insistirao da se nepravda ispravi. Drago mi je da će se na kraju sve završiti lepo, jer je razum ipak pobedio. Takođe, dogovoreno je da ćemo u najskorije vreme organizovati zajedničku konferenciju za štampu na kojoj će učestvovati Dragan Đilas, načelnik Nebojša Tomić, neko od predstavnika sudstva, kao i moja malenkost. Tada ćemo preneti poruku da se u srpskoj prestonici ljubitelji životinja neće procesuirati zbog ovakvih i sličnih postupaka - kaže Stain.

 

 

On navodi da je na pomenutom sastanku dogovoreno da se o mački, koja je bila "glavni krivac" ove priče, pobrine Veterina Beograd, koja će je pregledati i izlečiti, pošto joj opada dlaka i ima problema s crevnim parazitima.

 

- Nakon pregleda i tretmana, mačka će biti udomljena u azilu Zlate Korenić. Drago mi je što je Telegraf pokrenuo priču koja će se srećno završiti. Meni telefon nekoliko dana ne prestaje da zvoni. Mediji su objavili priču u čitavom regionu, a zvalo me je mnogo ljudi koji su hteli da uplate novac da ne bih išao u zatvor. Na mom primeru neka uče kako bi trebalo da se rešavaju problemi građana - ističe Stain.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • made in great britain

    22. jul 2013 | 17:16

    E sad g Stain da nadjete dooobrog advokata i tuzite NJIH za pretrpljeni dusevni bol i svu nanetu stetu,materijalnu i nematerijalnu.

  • Sara

    22. jul 2013 | 19:31

    Hvala znanima i neznanima koji nisu dozvolili da pobedi nepravda. Korak po korak, jednog dana ćemo i mi postati dobri ljudi.

  • Sandra

    22. jul 2013 | 23:04

    I tako, opet reklama za ove velike I sta da covek nije kuko na sve strane sta, greska bi se podkrala.Kazniti nehumanog komsiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA