Taksista polomio nogu kolegi zbog mušterije, pa pobegao! (VIDEO)

Taksistu Zlatana Zlatkovića kolega je udario kolima i polomio mu nogu, jer je snimao kako preko reda prima mušteriju ispred Aerodroma "Nikola Tesla"

  • 6

Ispred Aerodroma "Nikola Tesla"  jedan taksista je automobilom udario drugog dok ga je snimao kako preko reda prima putnike.

Taksisti Zlatanu Zlatkoviću je polomljena noga, a posle incidenta taksista je proleteo kroz rampu i pobegao. Kaže da od tada pretnje ne prestaju.

- Svi taksisti koji rade regularno imaju problema – kaže Zlatković.

Iako ispred zgrade aerodroma stoje komunalni policajci, samo 50 metara dalje na parkingu su taksisti koji ne čekaju u redu, navodeći da su pretnje oružjem, ozbiljne povrede, bahatost i verbalni obračuni gotovo svakodnevna pojava.

Srđan Ilić iz Komunalne policije rekao je da su oni nemoćni zato što taksisti koji primaju putnike preko reda tvrde da su im to rođaci.

Taksisti navode da se sa aerodroma dnevno obavi 200 vožnji, od čega je pola neregularno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    10. oktobar 2013 | 00:08

    pa komunalna policija i saobracajci imaju svoje taxiste koji rade za njih ,podjite do aeorodroma na pola sata i videcete da sam u pravu jel nije tesko zakljuciti,a cuj onog morona kako preti kaze imam opasnu familiju,pa indijancu da ti je familija opasna nebih bezao da ne platis 100 din.cast izuzetcima ali vecina je takav sljam da veci nisam video,to samo treba sesti i kada te doveze ne platiti,jel nemaju nikakv dokaz a da zove inspekciju ne isplati mu se jel 90%nisu im bazdareni taximetri

  • beast from the East

    10. oktobar 2013 | 08:03

    ukinuti taxi, uvedti redovnu autobusku liniju

  • paki

    9. oktobar 2013 | 23:57

    Problem moraju vlasti resiti i doneti zakon o taksiju, onda ce se interno znati ko gde sme da staje i uzima putnike, a na crno rigorozno kaznjavati oduzimanjem vozackih dozvola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA