ISPOVEST ČOVEKA KOJI HOĆE DA POVEĆA PENIS: Nemam devojku jer mi je mali!

- Potrebno mi je da sakupim 5000 evra. Sramota me što je tako, ali sam uveren da bih pet dodatnih pet centimetara dostigao zvezde, i ja i on - kaže Nikola Kovačević, mladić sa Novog Beograda

  • 96

Beograđanin Nikola Kovačević (28) stekao je slavu samo za nekoliko dana zahvaljujući tome što je javno progovorio o svom velikom problemu koji mu kako kaže zagorčava život. Naime, on tvrdi da ima mali polni organ i pokrenuo je akciju prikupljanja sredstava za hiruršku intervenciju produženja "svog vršnjaka".

On u razgovoru za Telegraf.rs otkriva da se je odlučio na ovakav korak jer je postao očajan. Kaže da ga "nijedna neće" i da "pod hitno mora to da reši".

- Rođen sam na Novom Beogradu, odrastao  sam  "u sivilu blokova", i od tinejdžerskih dana imam problem sa malim polnim organom. Drugari su me stalno provocirali, a devojku gotovo da nisam imao. Bilo je nekoliko pokušaja, ali neuspešnih. Imam 28 godina, i još sam nevin, i zato sam želeo da se to promeni. Nemam devojku, jer mi je mali penis i zato sam se odlučio za akciju prikupljanja pomoći. Sa dodatnih pet centimetara koliko mi nedostaje do normalne veličine mi je potrebno da sakupim 5000 evra - kaže Nikola.

On otkriva da su prvi problemi krenuli u srednjoj školi kada su mu se ismejavali drugovi iz odeljenja jer su u školskom kupatilu videli čime on raspolaže.

- Bilo je to u prvom razredu srednje škole na nekom od odmora, zadesio sam se u u wc-u sa drugarima i prilikom vršenja nužde su mi videli čime ja raspolažem. i odatle je krenulo. A trebalo je malo. Za manje od jednog časa su svi u odeljenju znali koliki mi je, i usledila su zadirkivanja. To nije prestajalo ni naredne četiri godine, a pratilo me je i na fakultetu - jada se on.

Nikola kaže da ga je i za vreme studija taj glas pratio, pa ga zato devojke nisu želele, i da je zbog toga postao povučen i stidljiv.

- Kako da priđem nekoj, kada ona za nakon nekoliko izlazaka sazna moje dimenzije? Uvek ista priča. Usledi poziv i čuveno obrazloženje: E, znaš, moramo da razgovaramo. ovkao više ne ide. Nisi ti kriv, ali mi moramo da raskinemo". Na taj način su me i ono malo devojaka koje je htelo da bude sa mnom, otkačile - kaže Nikola.

Kako bi sakupio sredstva, odlučio je da učestvuje u subotu na žurci na splavu "Gusar", koja će biti dobrotvornog karaktera i na kojoj zainteresovani mogu da doniraju sredstva koja će biti namenjena nadogradnji njegovog polnog organa.

- Pozivam sve koji žele da mi pomognu. Zainteresovani mogu da me kontaktiraju preko mog naloga na "Fejsbuku" ili da dođu na žurku. Planiram da organizujem neka dešavanja sve dok ne skupim potreban novac, jer ne želim da budem više ovoliko jadan i bedan. Sramota me što je tako, ali sam uveren da bih sa dodatnih pet centimetara dostigao zvezde, i ja i on - kaže Nikola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    31. januar 2014 | 21:08

    Brate i ja imam isti problem al ne marim.....stavljam ga gde stignem i dobro se osecam. Mali pa mali... sta mu fali

  • Rasa

    31. januar 2014 | 21:15

    Prijatelju, doniracu ti ja novac da promenis glavu! Nevin si, a mislis da je u tome problem kad te otkaci riba posle prvog sastanka? Pa sta na sastanku ima uopste da pricas o velicini alatke?!

  • nnnnnn

    31. januar 2014 | 21:20

    Gde su bile one silne devojke koje na sva usta trube kako velicina nije bitna?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA