REŠENA MISTERIJA: Evo ko je naduvani zeka! (FOTO)

Četrnaest metara visoka skulptura delo je poznatog holandskog umetnika Florentijna Hofmana i družiće se sa Beograđanima naredne tri nedelje

  • 2

Potraga za naduvanim zekom završena!

Džinovski zeka Riki pojavio se jutros na Trgu Nikole Pašića, da najavi festival “MAD in Belgrade”, koji se 24. i 25. maja održava u parku ispred Muzeja savremene umetnosti u Beogradu.

Četrnaest metara visoka skulptura delo je poznatog holandskog umetnika Florentijna Hofmana i družiće se sa Beograđanima naredne tri nedelje.

„MAD in Belgrade“ će biti mesto susreta najzanimljivijeg iz noćnog života Beograda i sveta u 48 sati neprekidnog ludila u najboljem smislu te reči.

Na više lokacija nastupiće preko 100 izvođača elektronskog i dance žanra, uz posebne live nastupe – a ono što „MAD in Belgrade“ nudi posetiocima je eksplozija doživljaja i iskustava, interaktivna zabava, učestvovanje u igri koja neprekidno traje tokom dva dana!

Među izvođačima koji će nastupiti na “MAD in Belgrade” festivalu su pop-ikona Neneh Cherry, kojoj će ovo biti prva poseta Beogradu, a nastupiće u pratnji benda RocketNumberNine. Na MAD dolaze još i Dixon, Lindstrøm, trojac WhoMadeWho, legendarni Tonny Allen, jedan od najcenenijih afričkih bubnjara, harizmatčina Kelela, pripadnica nove L.A. scene, Omar S, zvezda detroitske scene..i mnogi drugi!

Ulaznice za dvodnevni „MAD in Belgrade“ festival od danas se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado

    7. mart 2014 | 12:20

    14 metara ali kad podigne uho :-)

  • anita

    8. mart 2014 | 11:24

    ovaj umetnik je napravio i onu veliku zutu patkicu u hong kongu i jos je negde bila... u svakom slucaju zabavan i originalan koncept :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA