≫ 

Preminuo radnik koji je teško povređen u požaru u Lučanima

Teško povređeni radnik u požaru koji je izbio u fabrici "Milan Blagojević namenska" u Lučanima, preminuo je danas na VMA

  • 5

M. I. (55) koji je teško povređen u požaru koji je izbio u fabrici "Milan Blagojević namenska" u Lučanima, preminuo je danas na VMA.

Devojčica Martina (3) iz Srbije pronađena mrtva u Italiji: Našli je u kolima bez garderobe

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izrazio je najdublje saučešće porodici preminulog radnika. Saučešće porodici izjavio je i načelik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković.

Ministar Vulin je ranije danas obišao mesto nesreće u fabrici u Lučanima i razgovarao sa predstavnicima komisije koja se bavi utvrđivanjem uzroka i okolnosti ove nesreće.

Ministar odbrane je danas naredio i da se izvrši vanredni inspekcijski nadzor u svim fabrikama odbrambene industrije i nadzor mera protivpožarne i bezbednosne zaštite na radu.

Ministar se potom sastao sa rukovodstvom fabrike i predstavnicima sindikata.

Sastanku su prisustvovali i državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Živković, v.d. pomoćnika ministra odbrane za materijalne resurse Nenad Miloradović, načelnik Uprave za odbrambene tehnologije general-major Bojan Zrnić i direktor fabrike "Milan Blagojević - namenska" Radoš Milovanović.

Podsetimo, požar je izbio u petak uveče ispred pogona za proizvodnju raketnih goriva. U požaru je teško povređen i radnik M. M. (26), za čiji se život lekari i dalje bore.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA