≫ 

Još jedan jeziv slučaj porodičnog nasilja: Nemilosrdni muž naterao ženu da popije PESTICID zbog ljubomore!

Preklinjala ga je da je ne ubije, ali je uz pretnju naterao da popije pesticid koji se korsiti za uništavanje insekata i veoma je opasan po zdravlje čoveka

  • 8

Novica S. (49) iz sela kod Leskovca uhapšen je u nedelju jer je posle višečasovne svađe i maltretiranja naterao nevenčanu suprugu O. D. (44) da popije "etiol". Nesrećnoj ženi lekari su jedva spasili život.

Dana je bila trovana 37 godina, 100 lekara nije otkrilo šta je to što je razara, a sve vreme je bilo u njenoj kući! (FOTO)

Slučaj je otkriven kada se žena obratila lekarima za pomoć, saznaje "Alo!"

- Novica i O.D. su već neko vreme u vanbračnoj zajednici. On je bio ljubomoan na suprugu, pa ju je često prekorevao. Bračna svađa započeta je u nedelju. Međutim, žena je otišla da spava, a dva sata nakon ponoći probudio ju je muž. U ruci je držao bočicu u kojoj je naverovatnije bio etiol - priča izvor "Alo-a".

Prema ženinoj izjavi datoj policiji, preklinjala ga je da je ne ubije, ali je uz pretnju naterao da popije pesticid koji se korsiti za uništavanje insekata i veoma je opasan po zdravlje čoveka.

Istog dana je uhapšen i napisana mu je krivična prijava za pokušaj ubistva. Određen mu je pritvor do mesec dana.

Komšije nisu želelle da komentarišu slučaj iz straha da ne budu žrtve jednog čoveka.

- Novica nije ženu mučio pred nama, ali je bio ljubomoran na nju, što se videlo. Kao i u svakom braku između njih su bile varnice, ali niko od nas nije pomislio da će Novica tako nešto pokušati - pričaju komšije.

Novica do sada nije prijavljivan za nasilje u porodici i nema krivični dosije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA