≫ 

Stiže apel sa Zakintosa, pomozite da se dođe do ključnog svedoka: Postoji video na kojem se vidi famozni "bokser", traže se dokazi (FOTO) (VIDEO)

- O tom "bokseru" svi pričaju na Zakintosu. Tražimo dokaz. Tu su bili uglavnom Srbi. Na video snimku se vidi da vlasnik kafića nešto daje u ruku Amiru iz obezbeđenja u toku tuče - kaže Dobričanin

  • 22

Zora Dobričanin Nikodinović, branilac Dušana Rankovića osumnjičenog za tuču i ubistvo američkog turiste na grčkom ostrvu Zakintos, rekla je da se na video snimku vidi da vlasnik kafića u toku tuče dodaje nešto Amiru iz obezbeđenja, te da se sumnja da je u pitanju metalni "bokser" i da su smrtonosne povrede nanete upravo tim predmetom.

Osumnjičeni za ubistvo Amerikanca na Zakintosu za 16 dana prebačen u treći zatvor: Postupak se nastavlja bez ijednog papira na srpskom jeziku

Da li ova izjava prijatelja ubijenog Amerikanca na Zakintosu može Srbima da promeni tok suđenja?

- O tom "bokseru" svi pričaju na Zakintosu. Tražimo dokaz. Tu su bili uglavnom Srbi. Na video snimku se vidi da vlasnik kafića nešto daje u ruku Amiru iz obezbeđenja u toku tuče - kaže Dobričanin.

Foto: Tanjug/Snimak sigurnosne kamere

Ranković je više puta izvođen pred sud, kako bi proverili da li je njemu nešto poznato u vezi metalnog "boksera", a on je, izjavio da svi tamo pričaju da je vlasnik kafića Amiru to dodao tokom tuče, da on lično to nije video jer u tom trenutku nije bio pri sebi, ali da ima ljudi koji su to videli.

Dušan Ranković je juče prebačen u pritvor zatvora u Amfisi, a suđenje za ovo delo onima koji budu optuženi odvijaće se u grčkom gradu Patri.

Foto: Tanjug/Snimak sigurnosne kamere

Za njegovo ubistvo sumnjiči se devet osoba, starosti od 18 do 34 godina. Pritvor je određen sedmorici osumnjičenih, od kojih su petorica Srba, jedan Britanac srpskog porekla i jedan Grk.

Pozivamo sve koji su videli trenutak kada mu dodaje bokser, da se jave redakciji "Telegrafa".

(S. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA