Radomir iz sela Piroman zaklao sina na spavanju jer nije hteo u dom. Zatim je krvavih ruku zakucao komšijama na vrata i izgovorio stravične reči

Radomira je trebalo poslati u dom, i to na predlog Centra za socijalni rad, jer u kući nije imao dobre uslove za život

  • 9

Monstruozno ubistvo koje se dogodilo u četvrtak oko 18 sati u porodično kući Ilića, kada je, kako se sumnjiči, otac Radomir (79) iz sela Piroman kod Obrenovac ubio sina Ljubisava (47) na spavanju udarivši ga sekirom po glavi, a potom ga dokrajčivši nožem, potreslo je čitav kraj.

Procureli detalji jezive hronike iz Obrenovca: Otac zaklao sina jer je bio maltretiran?

Motiv još uvek nije poznat, a kao mogući razlozi pominje se da je starac krivio sina što je hteo da ga smesti u dom. Ipak, ne odbacuje se ni mogućnost da je Ilić počinio zločin jer ga je sin maltretirao, što je osumnjičeni i ispričao na saslušanju za ubistvo za koje ga sumnjiče.

Komšije kažu da su porodičnu kuću u kojoj su dva muškarca živela sama, ponekad posećivali i unuci.

- Ovo je strašno. Mnogo puta su se svađali, ali da ovako nešto može da se desi, nikome nije padalo na pamet. Radomir je bio težak čovek, ima deviznu penziju koja je za naše uslove bila više nego dobra. Međutim, šta vredi kad je on tih 700 evra, koliko je dobijao, znao da potroši za tri dana. Nakon toga ne bi imali za hleb. S druge strane, Ljubisav nije imao stalan posao, bio je varilac i odrađivao je s vremena na vreme neke poslove - pričaju komšije porodice Ilić.

Kako dodaju, na dan ubistva Radomira je trebalo poslati u dom, i to na predlog Centra za socijalni rad, jer u kući nije imao dobre uslove za život.

- Radomir je živeo u zapuštenim uslovima, nije vodio računa o ličnoj higijeni, te ga je veče uoči ubistva Ljubisav okupao, odnosno pripremio da ga vodi u dom. Koliko znam, sutradan su otišli do grada, pa kad su došli ljudi iz Centra nisu nikog zatekli. Popodne su se obojica vratila - priča sused.

Prema njegovim rečima, iz kuće se nije čula galama, koja je inače učestala zbog konstantnih svađa.

- Oko šest sati Rade je krvavih ruku došao na naša vrata i rekao: "Ubio sam sina, zovi policiju". Kad su stigli, njima je rekao da ga je Ljuba maltretirao - zaključuje komšija i dodaje da su obojica volela da popiju, al da je za razliku od oca, sin batalio alkohol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.J

    5. avgust 2017 | 09:10

    Od 700€ je mogao unajmiti nekog da brine o njemu i da mu sredi kucu. Ocito da je izgleda bio alkos.

  • Н. С

    5. avgust 2017 | 02:46

    Е, сад сигурно неће у дом. Сад ће у дом али друге врсте. Страшно да неможе срашније бити. Кад је са толико пара био неуредан, није пристојно живео онда је он једна катастрофа. Уби он човека, због своје себичне усијане главе. Сад ће о њему бринути, а он своје дете посла под земљу. Са толико година, неће изаћи из затвора, јер то што ће добити прећи ће 100 година. Отићиће ,Богу на истину, као убица сина.

  • Zvezdica

    5. avgust 2017 | 05:58

    MATORI SKOT 80G SPRCO I ZELI JOS DA ZIVI A SINA UBIO....BOZE KAKVI SMO MI TO LJUDII POSTALI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA