Carinik je vozaču "minija" poželeo srećan put, a onda video neobičnu futrolu za naočari. Smesta je pozvao pojačanje i zaustavio ih (FOTO)

Prekršaj je otkriven u nedelju, prilikom detaljnog pregleda putničkog motornog vozila "mini cooper" kojim je putovalo dvoje grčkih državljana, koji su prethodno izjavili da nemaju ništa da prijave za kontrolu

  • 13

Carinici su na ulazu graničnog prelaza Horgoš zaplenili 18 zlatnih novčića i tri zlatne poluge u ličnom prtljagu putnika.

Vozač "audija" je rekao da nema šta da prijavi, a onda je carinik video ranac na zadnjem sedištu. Oduzeo mu je auto i pozvao pojačanje! (FOTO)

Francuz pokušao da prođe granicu sa drogom na odavno provaljenu foru: Mislio je da carinici tamo neće zaviriti

Prekršaj je otkriven u nedelju, prilikom detaljnog pregleda putničkog motornog vozila "mini cooper" kojim je putovalo dvoje grčkih državljana, koji su prethodno izjavili da nemaju ništa da prijave za kontrolu, saopštila je Uprava carina.

Detaljnim pregledom ličnog prtljaga, međutim, carinik je u futroli za naočare, ispod zaštitnog sunđera, pronašao neprijavljen novac u iznosu od 25.000 evra.

Foto: Uprava carina

Takođe, među ličnim stvarima pronađena je i providna najlonska kesa sa 18 metalnih novčića zlatne boje ukupne težine 144 grama, kao i plišana vrećica sa tri metalne poluge zlatne boje, u fabričkom pakovanju, težine 150 g.

Foto: Uprava carina

Putnicima je vraćen dozvoljeni novac u iznosu od po 10.000 evra dok je ostatak, kao i zlatni novčići i poluge, privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tomo

    21. avgust 2017 | 13:17

    Divljaci celu Evropu predješ bez problema a na horgošu ti oderu kožu

  • BRKA

    21. avgust 2017 | 11:31

    Dokle bre ljudima otimacinq to samo u bivse ju drzave ima sramota

  • Milojko

    21. avgust 2017 | 18:01

    Dosadni ste vise sa tom carinom, mnogo nam jaka carina, mislite da narod zanima sta radi carina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA