≫ 

Draganu je pre 4 godine bivši dečko izbo nožem ispred crkve. Danas je nastradala na pruzi zbog novog momka!

Ljubavnu dramu, Dragana Vasić (25), koja je poginula u noći između utorka i srede na pruzi Loznica-Šabac, doživela je i pre četiri godine

  • 9

Dragana Vasić (25) iz lozničkog sela Straža koja je poginula, a njen momak Željko Lazarević (24) iz Novog Sela teško povređen, kada ih je u noći između utorka i srede udario teretni voz na pruzi Loznica-Šabac, nije imala sreće s momcima, kako tvrde lokalni stanovnici.

MISTERIJA U LOZNICI: Dragana i Željko možda ipak nisu skočili pod voz, postoji jedna nelogičnost!

Draganin prijatelj u suzama izneo novu verziju tragedije na pruzi: Željko je rekao "Kad ginem ja, bolje da poginemo zajedno", i odveo je u smrt!

Meštani Straže, koji su je poznavali, kažu da je bila divna devojka ali da nije imala sreće u ljubavi, i otkrivaju da ju je i bivši dečko izbo nožem.

- Pre četiri godine tadašnji dečko ju je izbo nožem. Posvađali su se u januaru 2013. godine ispred Crvke svete Bogorodice u Loznici. Njen momak je izvadio nož i ubo je tri puta u grudi - priča jedna Draganina poznanica za beogradske medije.

Ona dodaje da je Dragana tada bila teško povređena. Dečko je pobegao, međutim, ne zadugo.

- Dok je bežao, sam sebi je nanosio povrede, ali ga je policija ubrzo našla pa su oboje bili u bolnici - kaže ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitka

    24. avgust 2017 | 06:16

    Kakva karma...Bila je magnet za agresivne ludake...

  • amerika

    24. avgust 2017 | 03:40

    Nikad mi nece biti jasno kako ljude voz zgazi, nisu deca vec odrasli ljudi, ili su pijani ili drogirani ili su budale, nisu vozovi sada izmisljeni, kako ranije nisu masovno ginuli, nego bas u ova vremena, svaki dan u novinama procitam, neko nastradao od voza, ne racunam samoubice, nego ove malo normalnije, ako su i oni normalni...

  • Zeljko

    24. avgust 2017 | 05:21

    Sigurno je bez razloga i ono prvi put i ovo sada. Verovatno nije do nje no do svih oko nje. Zene su nekada znale postovat. Od kad im pune glavu kako imaju veca prava tako one sve teze i prolaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA