Ćerka Bogdana Mitrovića otkrila zašto je njen otac uhapšen: Razlog će vas razbesneti (FOTO)

- Jedina njegova krivica je u tome što nije želeo da proda imanje - plačući je izjavila Radica Blagojević (49)

  • 8

Ćerka Bogdana Mitrovića koji je uhapšen u ponedeljak na Kosovu i Metohiji zbog optužbi kosovskog tužilaštva, da je navodno počinio krivično delo "ratni zločin protiv civilnog stanovništva", kaže da je on zapravo uhapšen, jer nije hteo da proda imanje, navode "Novosti".

Bogdan Mitrović danas pred sudijom u Prizrenu

Bogdanu Mitroviću, koji je uhapšen na Kosovu, određen pritvor

- Nemaju oni na osnovu čega da okrive mog oca. Nikome on ništa nije uradio! Predhodnih 18 godina redovno je odlazio na Kosovo i Metohiju, ali jedina njegova krivica je u tome što nije želeo da proda imanje - plačući je izjavila Radica Blagojević (49).

Pored Radice u autobusu sa raseljenim Srbima, iz kojeg su specijalci izveli Bogdana, bili su i njen brat Slaviša, sestre Biserka i Dostana i majka Momirka (75).

Foto: RTS

- Nikada neću zaboraviti trenutak kada su specijalci sa fantomkama uhapsili moga oca i izveli ga iz autobusa pred svima. Ne znam kome je bilo teže, nama što smo gledali tu turturu ili bratu Nebojši kada je čuo za tatino hapšenje, a nije bio sa nama - kazala je Radica za "Novosti".

Ona napominje da joj je majka Momirka u teškom zdravstvenom stanju, a da Bogdan boluje od dijabetesa.

- Čitava porodica je u šoku, jer znamo da naš otac nikome ništa nije skrivio. Nije bio ni na ratištu, niti je ikada bio u bilo kakvom sukobu sa komšijama Albancima - dodala je ona.

I advokat Dejan Vasić smatra da je slučaj Bogdana Mitrovića klasična matrica zastrašivanja povratnika i otimanja imovine.

Ovog Srbina su specijalci kosovske policije uhapsili po povratku sa liturgije u selu Mušutište koje je obišla grupa raseljenih Srba.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    30. avgust 2017 | 09:07

    Precednice reagujte kod zapadnih partnera,preklinjem vas,

  • Pintila

    30. avgust 2017 | 11:57

    Da vidimo koliko smo sad jaki kao DRZAVA

  • Dareee

    30. avgust 2017 | 11:06

    Ma i ti di ljuta sto ne proda, šta ce mu. Za tu lovu kupice 5 stanova u BG

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA