≫ 

Mikić ubijen zbog sumnjivih poslova na Malti? Moćnom igraču hteo da otme posao, pa ga likvidirali!

Ubica je bio profesionalac, maskiran i odlično pripremljen, i nije ostavio nikakav trag, a veruje se da je napustio Srbiju

  • 7

Graevinski preduzimač Aleksandar Mikić (32) koji je preksinoć izrešetan u mafijaškoj sačekuši u centru Leskovca, najverovatnije je ubijen zbog jednog krupnog posla koji je nedavno u tajnosti pripremao na Malti.

Ubijeni biznismen iz Leskovca pre 7 godina bio umešan u otmicu? Otkriven razlog likvidacije Aleksandra Mikića!

Pretpostavlja se da je Mikić nekom moćnom igraču u inostranstvu hteo da otme posao ili deo tržišta , zbog čega je i naručeno njegovo ubistvo.

Ubica je bio profesionalac, maskiran i odlično pripremljen, i nije ostavio nikakav trag, a veruje se da je napustio Srbiju.

- Snimak sa sigurnosnih kamera pokazuje trenutak kada on seda za volan. Odmah zatim, automobilu je prišao muškarac sa kapuljačom, koji je vešto zaklanjao lice od kamera, što znači d aje prethodno dobro osmotrio teren. Potom je kroz otvoren prozor ispalio 16 metaka u Mikića i udaljio se - navodi izvor informera.

Printskrin: Youtube/juGmedia

Kada je ušao u posao sa izgradnjom stam8benih objekata, u dva navrata je bio upozoravan da se mane tog posla, čak je prošle godine bio dva puta javno ponižen kada je pretučen usred daan u jednom kafiću i još jednom mane tog posla.

Mikić, inače, ima dosije u policiji zbog iznude, oružja i nanošenja povreda, a Mikićevi prijatelji su šokirani što je ubijen u mafijaškoj sačekuši.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isko

    12. septembar 2017 | 09:33

    Ovakvi ljudi nisu svesni posledica svojih odluka i onoga što rade. Na kraju, ipak krčmar ispostavi račun.

  • Milk

    12. septembar 2017 | 10:16

    Kakvi su biznismeni tako i prodju

  • Н. С

    12. septembar 2017 | 10:50

    И сам је учествовао у таквим пословима. Увек ђаво дође по своје. Они лагодно живе, али само док им је дозвољено.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA