Zašto je otac Zorana Marjanovića morao da prekine vezu: Izdržavamo, borimo se, ali nemojte, produžiće mu pritvor

Zašto ga je advokat savetovao da ne daje izjave?

  • 14

Dan pošto je kuću porodice Marjanović napustila policija i zaposleni u Centru za socijalni rad, kao i brojne medijske ekipe koje su pratile rasplet ubistva pevačice Jelene Marjanović za koji se sumnjiči njen suprug Zoran, kratku izjavu dao je njegov otac.

Ugledni beogradski advokat pomaže Zoranu Marjanoviću: Svoj savet nudi potpuno BESPLATNO

Iako je Vladimir Marjanović ranije objasnio da ga je advokat savetovao da ne daje izjave novinarima, on je ipak za Telegraf kratko rekao da im je jako teško i da nekako izlaze na kraj sa teškom situacijom.

Otkriveno šta je mala Jana rekla socijalnim radnicima nakon hapšenja Zorana Marjanovića

- Izdržavamo, borimo se! Šta ćemo? Ali molim vas, ne pitajte me ništa više. Rekli su mi da bi zbog svake izjave koju dam, i tako uznemirim javnost, Zoranu mogli da produže pritvor za mesec dana - objasnila je glava porodice.

Da se podsetimo, brutalno ubistvo dogodilo se u Borči 2. aprila prošle godine. Jelena je, nakon što je proglašena nestalom, zadobila osam udaraca različitim predmetom u glavu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • v

    17. septembar 2017 | 15:13

    Ovu istragu treba zasista vratiti na pocetak! Kao da je neko sve cinio da se nista ne pronadje. i odjednom, kad je forenzicar iz NS veoma precizno pojasnio detalje ubistva, pozuruje se sa hapsenjem supruga. Pa bas to istrazivanje dovodi u pitanje umesanost bilo koga iz njihove kuce, jer po vremenu kada je ona donesena i bacena u kanal, njihova porodica je vec bila pod prismotrom..takodje, Jelenina sestra je rekla da se Zoran odmah slozio sa njenim predlogom da se angazuje Centar za forenziku iz NS..Ova analiza je puno pomogla, ali zasto je uopste morao da se angazuje taj centar, zar nije mogla policija isto to da utvrdi??

  • Autonomasica

    17. septembar 2017 | 17:23

    BRAVO ZA NOVI SAD

  • Pravda

    18. septembar 2017 | 00:26

    Još jednom , BRAVO za NOVI SAD ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA