≫ 

Najpoznatiji srpski patolog konačno rešio misteriju zločina koji godinu i po dana trese Srbiju: Evo gde je Jelena zaista ubijena

Ovo se može smatrati konačnom i jedinom pravom verzijom ubistva

Zoran Marjanović Krsmanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Googl

Superveštačenje najpoznatijeg srpskog patologa dr Zorana Stankovića potvrdilo je pisanja medija, da je pevačica Jelena Marjanović ubijena na kanalu u Borči, a ne, kako se jedno vreme spekulisalo u medijima, da se to zbilo u porodičnoj kući ili na nekom trećem mestu, saznaju Novosti.

TELEGRAF SAZNAJE: Zoran Stanković otkriva istinu o ubistvu Jelene Marjanović! Sve oči uprte u najboljeg srpskog patologa

Iz izvora bliskim istrazi, potvrđeno je da je superveštačenje dokazalo po tragovima prskanja krvi da je zločin počinjen na kanalu.

Takođe, istim veštanjem dokazano je da je pevačica usmrćena sa više udaraca tupim predmetom, a ne da je imala ubodne rane.

Na kraju, potvrđeno je da je imala odbrambene povrede, što dokazuje da se grčevito borila za život kada je napadnuta.

Daljinac

(Telegraf.rs / Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. septembar 2017 | 14:57

    To neznaci i da je on u pravu,najveca stvar u tome je sto medju njima vlada sujeta ko je strucniji i ko ce biti taj ko ce resiti slucaj,oni su morali zajedno da deluju i razmenjuju profesionalna iskustva da nebi doslo do ovoga.na neki nacin su dali sebi autogol ,tek je sad SVE PODLOZNO SUMNJI!!!!!!!!!!!!!

  • Nena

    25. septembar 2017 | 18:36

    Da i njega nije lečila Zorica?

  • Tihomir

    25. septembar 2017 | 18:11

    Taj isti patolog je tvrdio da su se vojnici na topčideru poubijali između sebe, a dokazano je da ih je ubila treća osoba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA