Ovo je muškarac koji je izgoreo u kombiju na Avali: Čuo se samo vrisak, a od nesrećnog čoveka ostao je samo ugljenisan leš

Čovek koji je nastradao, nije imao krivični dosije

  • 0

U putničkom kombiju, koji se jutros oko 8 časova zapalio kod hotela "Avala", pretpostavlja se da je izgoreo M.R, star 60 godina, koji je živeo u jednom od podavalskih sela. Obdukcija tek treba da potvrdi ove navode.

Jezive scene se upravo vide kod hotela Avala: Prvo sam čuo vriske, a sad izvlače ugljenisan leš iz kombija koji je potpuno izgoreo (FOTO) (VIDEO)

JEZIVA SMRT NA AVALI: Izgoreo za volanom u kombiju (VIDEO)

Policija ispituje okolnosti u kojima je izbio požar, da li je u pitanju nesreća ili samoubistvo. Ono što je poznato je da M.R. nije imao krivični dosije.

Ekipe Hitne pomoći odmah su otišle na lice mesta, ali, nažalost, nesrećnom čoveku nije bilo pomoći - rečeno nam je u Hitnoj pomoći.

- Sve se desilo na parkingu prekoputa nas, na takozvanom šumarskom parkingu. Kolega je u 10 do 8, 5 do 8 krenuo iz treće smene kući i čuo je vrisak. Zatim je video ogroman plamen - rekao je za Telegraf.rs radnik Hotela "Avala".

Dodaje da se pre toga nije čulo ništa, osim vriska.

Na mestu nesreće ostalo je zgarište.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA