≫ 

Jezive scene se upravo vide kod hotela Avala: Prvo sam čuo vriske, a sad izvlače ugljenisan leš iz kombija koji je potpuno izgoreo (FOTO) (VIDEO)

Bizarna nesreća uzdrmala je meštane, a još uvek nije poznat uzrok

  • 7

Putnički kombi, koji se jutros oko 8 časova zapalio kod hotela Avala, a u njemu izgoreo čovek, upravo je sklonjen sa zgarišta.

JEZIVA SMRT NA AVALI: Izgoreo za volanom u kombiju (VIDEO)

- Sve se desilo na parkingu preko puta nas, na takozvanom šumarskom parkingu. Kolega je u 10 do 8, 5 do 8 krenuo iz treće smene kući i čuo je vrisak.

- Zatim je video ogroman plamen.

- Vratio se kod nas da pozovemo policiju, što smo i uradili. Zatim su došli policajci, vatrogasci i Hitna pomoć. Nismo čuli ništa, ni, eksploziju ni pucnjavu, samo smo čuli vrisak tj. kolega je čuo vrisak - rekao je za Telegraf.rs radnik Hotela "Avala".

Foto: Telegraf

Na mestu nesreće ostalo je zgarište.

Foto: Telegraf

- Primili smo poziv u 8 časova da gori vozilo na parkingu hotela i da se u njemu nalazi neko. Ekipe su odmah otišle na lice mesta ali nažalost, za osobu nije bilo pomoći - rečeno je Telegrafu u Hitnoj pomoći.

Odnošenje leša:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Setko

    26. septembar 2017 | 12:40

    Smucio se coveku zivot i sve oko njega virtualno i lazno ili je zbog muke usao u neke poslove da spasava sebe i porodicu i eto epiloga! SRBIJO MEDJU SLJIVAMA! Neka mu je laka zemlja!

  • Dany

    26. septembar 2017 | 12:48

    Zar hotel nema aparat za gašenje požara ili na neki drugi način da se pomogne čoveku? Svi znamo da vatrogascima treba oko pola sata da dodju, bože, stvarno ljudski

  • Srboljub

    26. septembar 2017 | 15:29

    A da nije ovaj neki od saučesnika vezan za ubistvo Jelene Krsmanović?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA