≫ 

Detalji tragedije kod Knića: Mali Branislav (3) ostao na pet minuta sam sa sestricom u dvorištu i udavio se u buretu sa desetak litara vode

Lekari su više od pola sata reanimirali mališana, ali nisu uspeli da ga povrate

  • 3

Trogodišnji Branislav Sofrenić udavio se u dvorištu porodične kuće u selu Pretoke kod Knića u buretu u kojem je bilo svega desetak litara vode. Tragedija se desila sinoć oko 18 časova, kada je tragično nastradali dečačić na bukvalno pet minuta ostao sam u dvorištu sa petogodišnjom sestricom, pišu Novosti.

Tragedija kod Kragujevca: Dete (3) se udavilo u buretu, majka držeći telo mališana u rukama zvala Hitnu pomoć

Očuh nastradalog deteta, Saša Nedović priča da je tog dana, sa rođacima, dograđivao deo kuće.

- Kada se rodbina predveče razišla, otišao sam do prodavnice da nešto kupim. Potom sam ušao u kuću i pitao suprugu gde su deca. Rekla je da će odmah izaći da ih potraži u dvorištu, jer su ostala da se igraju u pesku - priča Saša.

On dodaje da se supruga sva usplahirena vratila u kuću i vikala da zove Hitnu pomoć. Nosila je dečaka u naručju.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

On je pokušao da mu da veštačko disanje, a u međuvremenu je stigla i Hitna pomoć. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, što je trajalo više od pola sata, ali nažalost, nisu uspeli da ga povrate.

PRE 5 DANA BRANISLAV PROSLAVIO ROĐENDAN

Saša i njegova nevenčana supruga Silvija Klajić odgajaju sedmoro dece. Četvoro je njeno iz prvog braka, a Saša ima troje sa bivšom suprugom, od koje se razveo pre godinu dana. Uskoro treba da dobiju i prvo zajedničko dete.

Inače, pre pet dana nastradalom Branislavu su proslavili treći rođendan. Dečak je prebačen u Klinički centar, gde je urađena obdukcija. Dečak će biti sahranjen sutra na mesnom groblju.

Daljinac

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C

    12. oktobar 2017 | 23:04

    Saucesce porodici sunce milo malo

  • VOTA

    12. oktobar 2017 | 23:39

    To bure je sigurno dugo tu stajalo ako je prevo bure visoko je oko jedan metar dete tog uzrasta moralo da se popne na nesto sto je bilo pored bureta.Inace u Srpskim selima ima ogroman broj I nezasticenih bunara

  • Sale1971

    16. oktobar 2017 | 02:23

    E tugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA