Čovek je odmarao u svom stanu, kada se čulo kucanje na vratima. Sekund kasnije imao je lisice na rukama, a policija je bila svuda!

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, postoji osnovana sumnja da je Z.K. izrađivao falsifikovane lične karte, vozačke dozvole, kao i razna uverenja i potvrde

  • 10
Vrata, kvaka

Foto: Pixabay

Pripadnici policije u Beogradu otkrili su laboratoriju za izradu falsifikovanih dokumenata, i tom prilikom je uhapšen Z.K. (1955) iz Beograd, zbog osovane sumnje da je počinio krivično delo falsifikovanje isprave.

Filmsko hapšenje 5 članova PINK PANTERA: Srbi pljačkali vile u Kanu i Monaku, poštedeli imovinu Novaka Đokovića?

Policija je zaustavila vozača radi rutinskog alko-testa: On je skočio sa sedišta, napao i vređao organe reda. Oni su pozvali pojačanje

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, postoji osnovana sumnja da je Z.K. izrađivao falsifikovane lične karte, vozačke dozvole, kao i razna uverenja i potvrde.

Prilikom pretresa pronađena su dva kućišta računara, skener, boje, lakovi i trake z izradu holograma, prese, laminator za plastificiranje dokumenata i klišei na kojima se otiskuju pečati falsifikovanih dokumenata.

Pored toga, pronađene su i veće količine plastificiranog papira, folije i bela plastika za izradu falsifikovanih dokumenata, papir u bojama originalnih dokumenata, kao i razmi mečati, među kojima i pečati raznih graničnih prelaza korišćenih za overavanje dokumenata.

Otkriveno je i više urađenih falsifikovanih dokumenata sa imenima i fotografijama korisnika, kao i originalni blanko obrasci izvoda iz matičnih knjiga rođenih Republike Srbije, obrasci uverenja o državljanstvu, kao i obrasci iz matične knjige venčanih, navodi se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a priveden je tužiocu uz krivičnu prijavu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojkan

    15. oktobar 2017 | 13:46

    Da nije možda i diplome falsifikovao za našu "elitu".

  • Milka R.

    15. oktobar 2017 | 13:50

    Strigi zatvor i raddd... i nikakvi cudo sto omladina mnogo stradala u saobracaju ...jer su kupili vozacke !!ja o tome uvek apelujem da nije uredu toliko saobracajnih ubistva !!zalost i tuga...

  • neki

    15. oktobar 2017 | 22:24

    Sto da cekas red, kad mozes kod njega brze da dobijes dokument

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA