Jelena ubijena, pa kombijem dovezena na nasip? Identitet vlasnika vozila već poznat

Identitet vlasnika kombija već je poznat tužilaštvu

  • 25

Centar za forenzička istraživanja (CFI) sa Nenadom Šipkom na čelu uputio je Višem tužilaštvu u Beogradu zahtev da ispitaju sedam ključnih dokaza koji vode do ubice pevačice Jelene Marjanović, a jedan od zahteva je da se sasluša I. A, vlasnik kombija kojeg je dan pre i u noći nestanka njen prijatelj video u dvorištu kuće Marjanovića, kao i na nasipu u Crvenki.

Za Zorana Marjanovića će ovo biti teža kazna od zatvora! Oduzeli mu starateljstvo nad ćerkom Janom

Još jedan detalj veštačenja: Krvavi trag obuće Jeleninog ubice otkriven na drugoj strani kanala

Prema nezvaničnim informacijmama, sumnja se da je Jelena ubijena i tim kombijem prevezena na nasip, pa bačena u vodu.

- Identitet vlasnika kombija već je poznat tužilaštvu. Neophodno je da se on ispita kako bi se utvrdilo gde se nalazilo njegovo vozilo 1. aprila 2016. godine od 17.30 do 3. aprila 2016. do 13.30 sati, da li ga je nekom pozajmio, kome je i zašto - stoji u obrazloženju zahteva CFI.

Kako se dodaje, ukoliko kombi nije uništen, trebalo bi ga detaljno pregledati kako bi se utvrdilo da li u njemu ima pojedinih tragova koji se mogu dovesti u vezu sa zločinom.

Printskrin: Youtube/Jelena Jeca Krsmanovic

- Treba obraditi svako udubljenje na podu, oko šrafova i spojeva. Moguće je da se pronađe DNK i posle toliko vremena - stoji u zahtevu Centra.

Centar traži da se preko baznih stanica proveri i da li se bilo kod od Marjanovića nalazio na nasipu od 17.30 sati 1. aprila do osam sati ujutru 2. aprila. Traže i da se ispita svedok koji je tvrdio da je Zorana Marjanovića i ćerku Janu video kod rampe kod smetlišta, zatim ko je trčao nasipom, i izvrši analiza listinga Jeleninog telefona.

Daljinac

(Telegraf.rs / Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica i Marica tj. Verica

    20. oktobar 2017 | 00:17

    Kuma Ivicu i kumu Veru na poligraf!

  • mihailovic

    19. oktobar 2017 | 23:59

    "Kako se dodaje, ukoliko kombi nije uništen, trebalo bi ga detaljno pregledati kako bi se utvrdilo da li u njemu ima pojedinih tragova koji se mogu dovesti u vezu sa zločinom." EEEEJ BRE VISE OD 2 GODINE OD UBISTVA POLICIJA NIJE UZELA KOMBI U ANALIZU ????

  • Lea

    20. oktobar 2017 | 00:31

    Svaka cast i veliko BRAVO svim novinarima u Srbiji ali i regionu koji svakodnevno obavještavaju javnost o ovom ubistvu i na taj način doprinose razrijesenju slucaja, dakle vrse pritsak da se ubistvo rijesava.Samo cu da kazem sto se tice ovog kombija ali i svih desavanja u posljednjih par dana da nekome nije u interesu da se ubistvo rijesi ali ima Boga znajte ,sve se vraća sve se placa ,odgovarati ce onaj ko je kriv tamo gdje pravda postoji zna se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA