Nakon njenog svedočenja, pale su u vodu spekulacije da je Jelena Marjanović ubijena dan ranije: Saslušana kuma Vera!

Zoranova majka Zorica i njegov sin iz prvog braka Uroš odbili su da svedoče, ali su kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović, kao i policajac Boris Pucić dali iskaz u Tužilaštvu

  • 29
Porodica Zorana Marjanovića, Miloš i kuma Vera Foto: Telegraf

U okviru istrage protiv Zorana Marjanovića osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, danas su u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nastavljena saslušanja svedoka koje tužilaštvo smatra relevantnim za ovaj slučaj.

Zoranovi majka i sin bili na saslušanju i - ODBILI DA SVEDOČE!

Dan D! Nastavlja se ispitivanje svedoka za ubistvo pevačice, Zorica stiže u tužilaštvo! Ona može da promeni sve!

Zoranova majka Zorica i njegov sin iz prvog braka Uroš odbili su da svedoče, ali su kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović, kao i policajac Boris Pucić dali iskaz u Tužilaštvu.

Advokat porodice Marjanović Aleksandar Zarić je rekao da je odbrana zadovoljna onim što se moglo čuti u Tužilaštvu.

- Apsolutno je utvrđeno da je pokojna Jelena razgovarala sa kumom Verom Vukomanović tog dana u 16.42 telefonom, to je ona potvrdila. To znači da sve spekulacije oko "prethodnog dana" ne dolaze više u obzir. Policajac je isto svedočio i tačno napomenuo šta se dešavalo tog dana i koliko su pretraživali nasip sa Zoranom - rekao je advokat nakon saslušanja.

- Tako da je apsolutno nemoguća priča da je Zoran mogao da izvrši to krivično delo za deset minuta i da bude krvav i blatnjav i mokar i sve ostalo. I da, pritom, se nalazi sa ćerkom na nasipu. Apsolutno je jasno odbrani da on nije mogao da izvrši ovo krivično delo - rekao je Zarić.

Foto: Telegraf

- Posle današnjeg dana smo ubeđeni da sve spekulacije koje su se pojavljivale nemaju veze sa predmetom. Zoran po savetu odbrane nije dolazio, niti će dolaziti kao što niko iz njegove familije, po savetu odbrane, nije svedočio. Ne zbog toga što nemaju šta da kažu, već da ne bi ulazili u spekulacije - poručio je Zarić i dodao da prati samo materijalne dokaze.

- To su telefonski pozivi, ono što je patolog utvrdio i možemo da tvrdimo da je ona apsolutno ubijena tog dana na nasipu u to vreme koje se navodi. Sve druge teorije su netačne - istakao je advokat.

On je dodao da Zoranu neće biti ukinut pritvor dok se ne završi saslušanje svedoka i istakao da nakon "svega ovoga", nema nikakvih dokaza da je Zoran izvršio krivično delo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojke

    23. oktobar 2017 | 23:01

    Kada majka Jelene nije bila sigurna da je poslednjeg dana pricala sa cerkom, kako onda kuma moze biti sigurna?

  • Bane

    23. oktobar 2017 | 17:46

    A da li se Jelena javila na telefon?

  • Jekana pravnik

    23. oktobar 2017 | 22:06

    Utvrditi koliko cesto je Jelena imala komunikaciju sa kumom telefonom!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA