Carinici na Batrovcima su ugledali baš ovaj prizor na skeneru: Istog momenta su shvatili da taj kamion ne sme preko granice! (FOTO)

Dovoljan razlog da se jedno od vozila izdvoji za pregled skenerom bio je taj što su carinici primetili da vrata tovarnog dela kamiona nisu dobro zatvorena

  • 6

Carinski službenici su 26. oktobra 2017. godine, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, u dva kamiona skenerom otkrili ukupno četvoricu migranata i tako ih sprečili da ilegalno pređu granicu.

Ni najlukaviji krijumčari ne mogu da prođu skener srpskih carinika: Za 14 sekundi oni nađu SVE!

Uhapšeni dileri iz Albanije na Horgošu: Umotali drogu u foliju i zalepili selotejpom (FOTO)

Nešto pre 10 časova na prelaz je stigao kamion slovenačkih registarskih oznaka prevozeći robu iz Turske ka različitim odredištima u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji. Dovoljan razlog da se vozilo izdvoji za pregled skenerom bio je taj što su carinici primetili da vrata tovarnog dela kamiona nisu dobro zatvorena, kao i to što je vozač rekao da se kratko odmarao u Adaševcima.

Slika skenera je potvrdila njihovu sumnju i jasno pokazala da se među namotajima optičkog kabla i paketima čarapa nalaze dva ilegalna migranta za koje je potom utvrđeno da su registrovani u prihvatnom centru za migrante u Adaševcima.

Foto: prava carina Republike Srbije

Nekoliko sati ranije skenerom je pregledan i kamion srpskih registarskih oznaka na kome su se jasno videla oštećenja carinskog obeležja. Carinici su tom prilikom otkrili dvojicu migranata sakrivenih u tovarnom delu kamiona koji je prevozio lepak za fasadu i stiropor iz Srbije ka Italiji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    26. oktobar 2017 | 16:19

    Ti carinici ne stite nasu drzavu! Pustajte migrante napolje iz Srbije! Sto ih niko nije skenirao kad su ulazili!?

  • Zivojin Ciric

    26. oktobar 2017 | 15:59

    Sta vas bole briga nek ih svercuju niko vam nece reci hvala iz Evrope

  • Qwerty

    26. oktobar 2017 | 16:38

    Sto je najgore, ti koji uspeju da se prosvercuju, bolji tretman imaju, nego mi, tj nego Srbi koji bi da regularno rade i zive u eu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA