Porodično razbojništvo: Nišlijka sa zaovom pretukla prolaznicu, otela joj pare, da bi ih dala mužu za kafanu!

Nju je od hapšenja spasilo to što ima petomesečnu bebu

  • 7
Tuča žena, žene, devojka, devojke, učenice, zlostavljanje, nasilje, šamaranje, davljenje, davi, udavila maltretiranje  snaja, svekrva, fajt Foto: Milena Đorđević

Nišlijka J.M. (37) opljačkana je usred bela dana u Episkopskoj ulici u Nišu, gde su je dve žene napale, istukle a zatim joj otele novac.

Smrt pod velom misterije u Nišu: Mrtav muškarac pronađen nasred mosta na Južnoj Moravi

Kako saznajemo, J.M. je 25. oktobra oko 11 sati prijavila da je napadnuta i pokradena, a zahvaljujući brzoj intervenciji inspektora kriminalističke policije PU Niš, kradljivice su uhvaćene istog dana. Ustanovljeno je da se radi o A.B. (29) i sestri njenog supruga T.B. (20).

- J.M. je prolazila ulicom kada su joj se dve žene obratile i ponudile joj da kupi mobilni telefon. Ona ih je odbila, ali su lukave kradljivice uspele da je tokom razgovora zgrabe i uvuku u jednu kuću. Tu su je napale, tukle i otele joj 6.000 dinara a zatim pobegle – kažu naši sagovornici iz istrage.

A.B. je plen predala svom suprugu koji je odmah otišao u kafanu. Međutim, zahvaljujući brzoj reakciji policije uspeo je da potroši samo deo novca, dok mu je ostatak oduzet.

Niška PU je potvrdila da je zbog ovog razbojništva uhapšena T.B. dok je protiv njene prijateljice A.B. podneta krivična prijava u redovnom postupku a osim za razbojništvo, odgovaraće i za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti jer se opirala policiji.

Nju je od hapšenja spasilo to što ima petomesečnu bebu.

Daljinac

(D.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    31. oktobar 2017 | 18:44

    Kakve veze ima beba ,to je ona trebala misliti o buducnosti bebe , i o njenim postupcima ,sto takvi postupci nece dobro doneti toj bebi i njenom uzrastanju trebalo je i nju isto uhapsiti

  • Naopako

    31. oktobar 2017 | 18:13

    Kakva, bre, beba da je spasi od hapšenja?! Dokle više sa takvim opravdanjima? Je l pitao neko oštećenu da li ima bebu i ko će njoj da nadoknadi pretrpljenu traumu? Suludo.

  • Lol

    31. oktobar 2017 | 18:34

    Episkopska je prometna ulica, kako niko nije video i reagovao, pojma nemam. Nou koment

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA