Vladimir Marjanović poručio Zoranu da ćuti, jer će ga u suprotnom ubiti?! Kako štampa danas piše o istrazi ubistva pevačice Jelene

Šta naslovne strane dnevnih novina donose novo o ubistvu pevačice Jelene Marjanović

  • 2

Skoro dva meseca je prošlo od hapšenja Zorana Marjanovića zbog ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, u medijima se iz dan u dan spekuliše o raznim teorijama: na koji način je ubistvo izvršeno, ko je ubica, da li je imao/imala pomoćnike ili ne. Pominju se novi svedoci, dokazi, tajni snimci. Ni danas nije drugačije, pa slučaj Marjanović na naslovnim stranama dnevne štampe, uglavnom, zauzima najznačajniji deo.

Zvanično je: Ovim metalnim predmetom od skoro pola metra je ubica ubio Jelenu Marjanović!

Blic danas piše da će se na spisku svedoka, koji će naći pred tužiocem i ispričati šta znaju o slučaju, dva policajca koja su učestvovala u potrazi za Jelenom 2. i 3. aprila 2016. godine, Jelenina prijateljica i šminkerka iz Borče, kao i vaspitačica Lenka koja je čuvala Jeleninu i Zoranovu ćerku Janu. Prema njihovim saznanjima, od ovih svedoka očekuje se da će izneti nove detalje vezane za ovaj slučaj koji na nogama čitavu Srbiju drži već 19 meseci.

Printskrin: Blic

Srpski telegraf piše da je Jelena najverovatnije ubijena metalnom štanglom dugom oko pola metra, a to su pokazali nalazi obdukcije nakon smrti pevačice. Jelena je pronađena mrtva na na nasipu, devet puta je udarena u glavu tupim predmetom. Prema njihovim navodima, Zoran Marjanović se plaši da će ga neko ubiti u zatvoru, a na to je svojevremeno upozoravao i njegov otac Vladimir.

Printskrin: Srpski telegraf

Kako saznaje Informer, Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, poručio je sinu da ćuti i zapretio mu da bi mogao da bude likvidiran ukoliko policajcima kaže sve što zna o ubistvu svoje supruge. Svekar Jelene Marjanović je ovakvu poruku poslao sinu Zoranu u noći hapšenja 15. septembra ove godine. On je tada novinarima rekao da se plaši da bi njega neko mogao da ubije u zatvoru i to onda predstavi kao samoubistvo.

Printskrin: Informer

Numerolog Miša Zomboran tvrdi za Alo da Zoran Marjanović ulazi u sudbinsku godinu, a prelomni period je već posle Aranđelovdana i tokom decembra. Proleće 2018. donosi bitne promene u njegovom životu. Miša ističe da su osobe rođene na taj dan veoma interesantne, bez obzira na to iz kog ugla se posmatraju. Njegov lični broj sedam govori da je osoba koja voli moć i slavu.

Printskrin: Alo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    6. novembar 2017 | 08:32

    Ko zna sta se krije iza te poruke

  • Ronaldo

    9. novembar 2017 | 11:08

    Kada ima toliko svedoka i dokaza, zasto ga vec jednom ne osude, niko bre nista ne zna, dokle ce glavns tema biti vise oni, svakim danom sve ista prica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA