≫ 

Preminula još jedna žrtva nakon stravične nesreće kod Uba: Putnik sa zadnjeg sedišta podlegao povredama (FOTO)

Dijagnostika je pokazala tešku politraumu sa povredama grudnog koša i abdomena, obe potkolenice i jedne ruke

  • 7

Još jedna žrtva teške saobraćajne nesreće u ubskom selu Stublenica na autu-putu Lajkovac-Ub, koji još uvek nije otvoren za saobraćaj. Kako saznajemo, večeras je u valjevskoj bolnici od povreda zadobijenih u ovoj nesreći preminuo Z. Č. (70), koji je sedeo na zadnjem sedištu.

Detalji stravične nesreće kod Uba: Vozač nije znao da je put zatvoren, zakucao se u betonsku prepreku (FOTO SA LICA MESTA)

Foto: Telegraf

On je jutros primljen sa teškim povredama i odmah je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju. Dijagnostika je pokazala tešku politraumu sa povredama grudnog koša i abdomena, obe potkolenice i jedne ruke. Vozač M. S. (68) je i dalje smešten u jedinici poluintenzivne nege.

U teškoj saobraćajnoj nesreći na neotvorenoj deonici auto-puta Lajkovac-Ub, na Koridoru 11, poginuo je Miroslav Jovanović (70) iz Beograda. Nesreća se dogodila rano jutros, oko četiri sata.

Foto: Telegraf

Do nesvakidašnje nesreće je došlo u ubskom selu Stublenica, na mestu gde se završava deonica auto-puta Lajkovac-Ub, koja još uvek nije otvorena za saobraćaj.

Vozač je, najverovatnije, pratio saobraćajni znak koji vodi na auto-put za Beograd, iako ta deonica nije u upotrebi, a otežavajuća okolnost je to što je sa uključenja na auto-put sklonjena betonska prepreka.

Daljinac

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    13. novembar 2017 | 00:03

    Stvar je jasna ljudi su izginuli jer je neko omogućio ulazak na gradilište i neko je postavio putokaz. Za sve to je odgovorna i drzava i žalosno je da je prošlo skoro 24h od nesreće a da niko još nije uhapšen!

  • Dusan

    13. novembar 2017 | 07:12

    Meni se ista stvar desila letos kada sam bio na odmoru u Srbiji. Prosto je neverovatno s kakvim javaslukom su postavljeni znakovi za autoput na tom mestu i svako ko je normalan ih prati i zavrsi na to nesretnom odseku autoputa. Ne secam se kada sam bio vise iznerviran. Hvala Bogu pa je bio dan, pa smo se vratili nazad na stari put. Sramota! Za ovo mora neko da odgovara!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA