Albanac je cariniku rekao da nema ništa da prijavi, a kada je izlazio iz kola, jedva je uspeo da zakorači. Odmah je stiglo pojačanje (FOTO)

Ovaj nesvakidašnji slučaj otkriven je kada se oko 19 časova na tom punktu, iz pravca APKiM, kao pešak pojavio 34-godišnji državljanin Makedonije, albanske nacionalnosti

  • 9

Carinici su 14. novembra 2017. godine, na kontrolnom punktu Depce, u saradnji sa policijom, zaplenili nešto više od 400 grama praškaste materije, koja je prilikom priručne analize odreagovala na heroin.

Tito, Nenad i Predrag krili u bunkeru 20 kilograma droge: Policija sprečila krijumčarenje u zapadnu Evropu

Ovaj nesvakidašnji slučaj otkriven je kada se oko 19 časova na tom punktu, iz pravca APKiM, kao pešak pojavio 34-godišnji državljanin Makedonije, albanske nacionalnosti. Na pitanje carinika, da li ima nešto da prijavi, odgovorio je da nema.

Prilikom ličnog pretresa, ispod uložaka u njegovim patikama, pronađene su dve pvc kese, sa ukupno 423 grama heroina.

Kada je otkriven, mladić se branio rekavši da nije znao da se u patikama nalazi droga, i da su ga pre nekoliko nedelja kontaktirali potpuno nepoznati ljudi, koji su mu rekli da određenog dana sporne patike pokupi iz kontejnera i da ih kako zna i ume odnese u Zagreb.

Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije

Foto: MUP Srbije

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamy

    15. novembar 2017 | 13:05

    Al' se ovaj potkovao!

  • ARCIBALD

    15. novembar 2017 | 11:10

    To vam je omiljeno "odmah je stiglo pojacanje" ?To zvuci glupo .Cim neki carinik odkrije nesto....odmah je stiglo pojacanje.

  • djordje

    15. novembar 2017 | 12:28

    pa, je l izlazio iz kola ili je bio pesak?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA