Šaranović imao dojavu da mu se sprema hapšenje, pa pobegao iz zgrade: Malo je falilo da se opsada u Beogradu završi hapšenjem

Prema nezvaničnim informacijama, Šaranović je možda već pobegao iz zemlje

  • 18

Vladimir Šaranović (40), osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca u decembru 2015. godine, navodno je imao dojavu da mu se sprema hapšenje. Zbog toga je u poslednjem trenutku pobegao policiji, koja je u utorak uveče upala u zgradu na Kanarevom brdu u kojoj je Šaranović stanovao sa porodicom.

Osumnjičeni za ubistvo advokata Vladimira Zreleca uskoro će biti uhapšen

Kako piše Alo, prema rečima njihovog izvora, Šaranović je nedavno došao u Srbiju iz inostranstva.

- On je nakon ubistva Zreleca otišao iz Srbije, jedno vreme se skrivao u Austriji i Crnoj Gori, a nedavno se vratio u Beograd i iznajmio stan na Kanarevom brdu. Policija je identifikovala Šaranovića, između ostalog i zahvaljujući DNK tragovima nađenim na čaurama koje su ispaljene na Zreleca.

Foto: Facebook

Inspektori su duže vreme pratili Šaranovića, koji nije bio poznat u kriminalnim krugovima.

- Pretpostavlja se da mu je neko javio da je identifikovan i lociran. Policija je raspisala potragu za njim, a ne isključuje se ni mogućnost da je ponovo napustio Srbiju. U stanu na Kanarevom brdu nađena su dokumenta i manja svota novca, ali ne i oružje - objašnjava sagovornik.

Motiv ubistva Zreleca i dalje je nejasan, ali je policija otkrivanjem izvršioca likvidacije došla do izvesnih indicija o mogućim razlozima.

Naime, kako se sumnja, osumnjičeni Šaranović navodno je rođak braće Branislava i Slobodana Šaranovića, čiji je Zrelec bio advokat.

Foto: e-stock.us/Petar Jovanović

- On je bio dugogodišnji pravni zastupnik braće Šaranović. Vodio im je različite poslove, zastupao ih pred sudovima, osnivao im i vodio firme. Postoje indicije da je Zrelec nastradao upravo zbog poslova sa Slobodanom Šaranovićem.

- Istraga ide u više pravaca, pa se tako ne isključuje ni mogućnost da je Slobodan Šaranović angažovao Vladimira da ubije Zreleca. Prema nekim informacijama, sumnjao je da ga advokat potkrada i nije bio zadovoljan kako vodi njegov kockarski biznis - kaže sagovornik Alo.

On napominje da ne treba isključiti ni mogućnost da je Slobodan Šaranović naručio ubistvo Zreleca jer se plašio da će njegov sestrić Miloš Delibašić pred sudom ispričati sve što zna o njihovoj kriminalnoj grupi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    16. novembar 2017 | 08:00

    Ako su ga locirani i krenuli u hapšenje, zar nije praćen do tada, nadgledan? Angažovati onolike snage policije za ništa!? Očigledno je da treba davati ovom narodu predstave i teme za razmišljanje svaki dan. Da ne počnu da misle o lošem životu. Nisu samo farma i parovi dovoljni. Pitanje za sve, ko će odgovarati i dal mislite da je veliki posao naći tog ko je dobacio?! Neće niko i nije! Svi su povezani i podmićeni da ćute. E zemljo....

  • VAN

    16. novembar 2017 | 06:25

    Što znači sa policiju treba očistiti od onih koji vrše dojave i saradjuju sa kriminalcima.

  • Malo razmisljajte

    16. novembar 2017 | 07:52

    Ako je imao dojavu, sta droga radi u stanu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA