Pretučen Srbin u Kosovskoj Mitrovici, po drugi put ove godine: Zbog teških povreda glave prebačen u bolnicu

Prethodno je 17. aprila napadnut u Bošnjačkoj mahali, kada su na njega nasrnula petorica mladića, od kojih su neki imali palice i oružje i uz povike "Alahu akbar"

  • 5

Kosovski Srbin B. S. (31) pretučen je večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice u višenacionalnom naselju Bošnjačka mahala, kada je na njega nasrnulo više nepoznatih osoba. On je, kako saznaje Radio Kontakt plus, smešten u mitrovičku bolnicu.

Pretučen novinar na Kosovu koji pokušava da raskrinka albanske političare

B. S. je u blizini Međunarodnog poslovnog koledža u Kosovskoj Mitrovici presrela grupa nepoznatih osoba koje su, nakon verbalnog napada, fizički nasrnuli na njega.

Tom prilikom zadobio je povrede u predelu glave i stomaka i u besvesnom stanju je prebačen u Kliničko bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici gde je hospitalizovan.

Ovo je drugi napad na B. S. ove godine. Prethodno je 17. aprila takođe napadnut u Bošnjačkoj mahali, kada su na njega nasrnula petorica mladića, od kojih su neki imali palice i oružje i uz povike "Alahu akbar" takođe mu naneli telesne povrede.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić potvrdio je Radiju Kontakt plus da se incident dogodio i da je policija započela istragu u vezi sa ovim incidentom.

Daljinac

(Telegraf.rs/Radio Kontakt plus)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    17. novembar 2017 | 00:26

    Da znate ako vas nedaj boze napadne grupa momaka i krene da vas bije.... hvatate jednog i obarate ga dole sa vama. I onda ce i njega da sutiraju a vi ga drzite za glavu i lupate mu u beton. To je samoodbrana

  • Jovan Ktć

    17. novembar 2017 | 17:00

    Koji je po redu ovaj pretučeni, izbodeni ili ranjeni Srbin na KiM? Dokle ċe ovo da se posmatra kao izolovani incidenti, u kojima uvek stradaju naši sunarodnici? Mislim da naša vlast isuviše lako prelazi preko ovakvih stvari. Kada smo pročitali da je neko od Albanaca sa KiM osudjen zbog nečeg sličnog?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA