Komšije htele da ubiju dečaka u Novom Pazaru jer je silovao sestru: Tokom ispitivanja je plakao i sve priznao

Komšije za njega kažu da se u poslednje vreme čudno ponašao

  • 8

Visi sud u Novom Pazaru odredio je pritvor do 30 dana K. B. (17) zbog sumnje da je obljubio 7-godišnju sestru. On je prilikom saslušanja u Tužilaštvu priznao da je seksualno napastvovao sestru, nakon čega mu je određen pritvor. Tokom ispitivanja je plakao, bio je potresen i prihički rastrojen, zbog čega će verovatno biti poslat na psihijatrijsko ispitivanje.

Dečak u Novom Pazaru silovao svoju sestru: Devojčica (7) završila na lečenju i sa ozbiljnim traumama

Tinejdžera je policiji prijavio rođak koji ga je zatekao kako seksualno napastvuje sestru u kući u prigradskom naselju Blaževo.

- Ubrzo su stigli i roditelji, a okupio se i komšiluk. Kada su videli uplakanu devojčicu i čuli šta se desilo, pojedini rođaci i komšije su hteli da ga tuku, ali su se smirili kada su stigli policajci i odveli ga - priča jedan od meštana ovog naselja za Blic.

Roditelji su se pre par godina nastanili u Blaževu, a preživljavaju skupljajući sekundarne sirovine. Često im je u tom poslu pomagao i sin, za koga komšije pričaju da se u poslednje vreme čudno ponašao.

Foto: Pixabay

- Mislili smo da je to zbog toga što je u pubertetu, ali ni slutili nismo da je sposoban da siluje sestru. Ko zna šta bi radio drugim devojčicama. Sreća je pa su ga uhapsili, da je napao moju kćerku, ne znam šta bih uradio - ogorčen je jedan od komšija.

U prisustvu roditelja, devojčica je odvezena u Opštu bolnicu, gde je pregledana i zadržana na daljem lečenju.

- Prilikom pregleda je utvrđeno da ima povrede i krvne podlive u stidnoj regiji, a daljim veštačenjem će biti utvrđeno da li je bilo penetracije. U sve je uključen i Centar za socijalni rad, čiji se stručnjaci brinu o detetu - dodaje izvor Blica.

Ovo je drugi slučaj silovanja u Novom Pazaru u poslednje dve nedelje jer je početkom novembra uhapšen E. T, koji se tereti da je godinama silovao maloletnu kćerku (15).

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Prema nezvaničnim informacijama, policiji je taj slučaj prijavila majka devojčice nakon što joj se mlađa kćerka poverila i rekla da je videla oca kako seksualno napastvuje sestru.

Njene reči potvrdila je i silovana devojčica, koja je majci sve priznala i rekla da je maltretiranje trajalo godinama, da ju je otac primoravao na seks preteći joj da nikom ne sme ništa da kaže. Kada je to majka čula, pozvala je policiju i prijavila supruga koji je uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana.

Porodica devojčice je poreklom sa Kosova, a prema nezvaničnim saznanjima, E. T. je počeo sa napastvovanjem pre četiri godine, dok su privremeno živeli u Nemačkoj.

Silovanje i maltretiranje se nastavilo i kad su se vratili u Srbiju i nastanili u jednom novopazarskom prigradskom naselju, gde je E. T. držao ugostiteljski objekat.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pazar

    17. novembar 2017 | 00:52

    To je divlje naselje na periferiji Pazara , naseljeno izbeglicama sa Kosova,romske nacionalnosti. To naselje je izvor mnogih socijalnih anomalija i distributer nikad veceg broja prosjaka na ulicama Novog Pazara.

  • Vera

    17. novembar 2017 | 07:54

    nemoj d ste ga pustili iz zatvora...

  • Јасмина

    17. novembar 2017 | 09:20

    Све полази од породице....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA