≫ 

Jaroslavu zatočili u kući u Novom Sadu, pa se brutalno iživljavali nad njom: Podvodili je, lice joj unakazili, kosu čupali

Povređena žena inspektorima je otkrila detalje jezivog iživljavanja i zlostavljanja koje je preživela

  • 14

Jaroslava Č. (40) iz Bačkog Petrovca preživela je pakao kada su je napadači zatočili u kući u Novom Sadu i pet dana se brutalno iživljavali nad njom. Nasilnici su navodno primoravali Jaroslavu i da se bavi prostitucijom.

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Bugarka, žrtva trgovine ljudima, preživela pakao u Holandiji: Glava joj je puna hematoma, vrat i ruke u ožiljcima, a stomak potpuno unakažen

Slučaj je otkriven nakon što je pretučena žena uspela da pobegne iz zatočeništva i s povredama dođe u Klinički centar Vojvodine.

- Jaroslava Č. imala je brojne povrede po telu, kao i opekotine po ruci i licu. Kosa joj je na pojedinim mestima bila iščupana, a lekari su odmah o svemu obavestili policiju - priča sagovornik "Srpskog telegrafa".

Kako dodaje, povređena žena inspektorima je otkrila detalje jezivog iživljavanja i zlostavljanja koje je preživela.

- Jaroslava Č. je ispričala da ju je kobnog dana muškarac koga poznaje pod nadimkom Testerac odvezao do jedne kuće u Novom Sadu. Tamo su je sačekale Sandra J. (27) i Jasmina S. (47) i tad počinje pakao - kaže izvor.

Prema tvrdnjama Jaroslave Č, Sandra J. i Jasmina S. su je zarobile u kući i svakodnevno je tukle i zlostavljale.

Foto-ilustracija: Jovana Velimirović

- Pretučena žena tvrdi da su je nasilnice primoravale da se prostituiše. Sve vreme su joj pretile da će je prebiti ako ih ne bude slušala, udarale su je, pa su je, kako tvrdi, čak pekle i po licu da bi im se povinovala - objašnjava sagovornik.

Kako dodaje, posle pet dana pakla, Jaroslava Č. uspela je da iskoristi nepažnju zlostavljačica i pobegne iz kuće užasa.

- Sela je u prvi taksi i odvezla se u bolnicu. Policija je odmah po prijavi krenula u potragu za nasilnicima. U kući u kojoj je Jaroslava bila zatečene su Sandra J. i Jasmina S, kao i dvojica muškaraca - priča izvor.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Protiv žena je podneta krivična prijava, dok su muškarci koji su bili u njihovoj kući saslušani.

- Izjavu je dala i osoba koja je Jaroslavu dovezla do "tamničarki". Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku - kaže sagovornik.

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jako...

    18. novembar 2017 | 08:20

    Bolesno!!!

  • Pametan

    18. novembar 2017 | 07:58

    U Hrvatskoj je zatocenik,a u Srbiji zarobljenik

  • Pravda

    18. novembar 2017 | 09:43

    Svaki covek ima neprikosnoveno pravo na slobodu.I svako ko coveku to uskrati otmicom i kidnapovanje je pocinioc naj gore jeresi.Za takve isto treba uvesti naj gore moguce kazne kao i za silovatelje.To je nesto naj gore sto moze da neko uradi ljudskom bicu,niko nema prava da nekoga otme i takav zasluzuje naj goru mogucu kaznu.Nebi da budem vulgaran i surov.Ali takvim pciniocima ovakvih dela i joj sta bi im radio da mogu.Zakon za ovakve manijake pod hitno treba da se menja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA