≫ 

Horor u osnovnoj školi u Beogradu koji je letos razotkriven: Terala drugaricu ometenu u razvoju da ima seks sa šestoricom muškaraca!

Devojčica je bila žrtva skoro dve godine

  • 13

U akciji "Ares" jula ove godine protiv šest osoba je podneta krivična prijava zbog sumnje da su seksualno zlostavljali devojku (17) ometenu u razvoju koju je podvodila njena maloletna drugarica, pišu "Novosti".

Jaroslavu zatočili u kući u Novom Sadu, pa se brutalno iživljavali nad njom: Podvodili je, lice joj unakazili, kosu čupali

Devojčica je bila žrtva skoro dve godine.

Nju je drugarica izvodila iz škole i odvodila kod šestorice muškaraca koji su zloupotrebili njenu nemoć i na skrivenim mestima imali polne odnose sa njom.

U ovoj akciji identifikovana je i maloletnica iz Beograda (17), koja se tereti da je podvodila mentalno obolelu drugaricu (17). Krivična prijava podneta je protiv Sretena Š. (19), Sabedina B. (19), Žike B. (22), Roberta T. (19), i Davida A. (18), kao i protiv jednog maloletnika, koji se sumnjiče da su više puta obljubili nemoćnu žrtvu.

- Maloletnica je počela da za novčanu naknadu od 500 do 1.000 dinara podvodi drugaricu iz škole. Klijenti koje je pronalazila odvodili su žrtvu na skrivena mesta, gde su je seksualno zlostavljali. Nesrećna devojka nije znala šta se dešava, nije bila svesna njihovih postupaka - pričali su sagovornici iz istrage.

Maloletnica koja se tereti za podvođenje upletena je i u još jedan slučaj, ali je tu u ulozi žrtve.

Naime, njen vršnjak iskoristio je trenutak njene nepažnje kada ga je oralno zadovoljavala, te ju je snimio, nakon čega je pokazivao snimak drugarima.

Protiv njega je podneta krivična prijava.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    18. novembar 2017 | 13:18

    I moje dete trpi nasilje, skola gura pod tepih, roditelji dece nasilnika ubedjeni da su im deca zlatna i nisu kriva a bol i psihicko stanje mog deteta sada treba vratiti u normalu.Niko nije odgovarao i nece a direktorka stranacki opredeljena u fotelji dugi niz godina zna odlicno kako da gurne metlom sve pod tepih.

  • Ika

    18. novembar 2017 | 13:23

    Kako dve godine..dali je moguće da toliko dugo niko ništa ne primeti..

  • David Pravnik

    18. novembar 2017 | 16:45

    Direktor skole treba da odrobija bar pet godina. Takav nemar mora da se kaznjava. Nikakva partija ne moze da pravi svoju politiku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA