Ivan Legija je ispalio metak namenjen bratu ubijenog? Na dečijem rođendanu u hotelu u Vranju stradao nevin čovek

Policija trenutno utvrđuje šta je razlog zbog koga je Ivan Mihajlović (31) zvani Legija, takista iz Vranja u subotu uveče ubio Voju Spasića (54)

  • 3

Policija utvrđuje šta je razlog zbog koga je Ivan Mihajlović (31) zvani Legija, takista iz Vranja u subotu uveče ubio Voju Spasića (54), na rođendanskom slavlju u hotelu "Pržar" u Vranju. U tom gradu spekulišu da je metak bio namenjen Spasićevom bratu, s kojim je taksista, bio u sukobu, saznaju "Novosti".

Likvidacija na dečijem rođendanu u Vranju: Ubijen Voja Spasić ispred recepcije hotela, uhapšen taksista!

U večeri ubistva, brat ubijenog je organizovao proslavu prvog rođendana svog deteta i bilo je puno gostiju u hotelu. Niko nije slutio da će Ivan pucati u Voju, koji je važio za mirnog čoveka i bavio se molerajskim radovima.

- Ubijen je pucnjem iz pištolja ispred recepcije. Brzom intervencijom uhapšen je osumnjičeni za ubistvo. Za sada, iako ima raznih verzija oko motiva, ne možemo iznositi detalje istrage - kaže za "Novosti" Dragan Stamenković iz vranjske policije.

Mihajlović, koji je važio za problematičnog "divljeg taksistu", navodno je nakon pucnjave, otišao kući i mirno sačekao policiju. Njegovi roditelji bili su u šoku, zbog čega je Hitna pomoć više puta intervenisala u njihovoj kući.

- Nema ni teoretske šanse da je hteo da ubije Voju, on je sa njegovim bratom imao problema godinama, navodno ga je u više navrata tukao, bilo je tu svega i svačega. Čini mi se da je nastradao nevin čovek i da njemu metak nije bio namenjen  - priča Vranjanac, koji je želeo da ostane anoniman.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo. Nakon uviđaja, naređena je obdukcija tela pokojnog Spasića, ali će biti preduzete i druge dokazne radnje na rasvetljavanju slučaja.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gavra

    27. novembar 2017 | 08:14

    treba pod hitno uvesti popus na poziv dabi se taksisi smirili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA