≫ 

Uhapšen policajac zbog dilovanja droge, sa njim "pala" još dvojica

Zbog istog krivičnog dela slobode su lišeni i Z. S. (24) iz okoline Merošine i S. S. (29) iz jednog mesta kod Gnjilana

  • 0

Inspektori odeljenja za subijanje narkomanije Policijske uprave u Nišu uhapsili su policijskog službenika PU Vranje N. S. (44) zbog sumnje da je trgovao narkoticima. Kako je saopštila niška policija, zbog istog krivičnog dela slobode su lišeni i Z. S. (24) iz okoline Merošine i S. S. (29) iz jednog mesta kod Gnjilana.

Milošević ubijen zbog droge: Okršaj počeo tako što je karatista odbio da mu prepusti vlast u kafani

Prilikom pretresa stana Z. S. u kome se nalazio i S. S. policija je pronašla kilogram marihuane spakovane u dva paketa. S. S. je tokom policijske akcije pokušao da narkotik baci preko terase. N. S. se sumnjiči da je marihuanu preuzeo u okolini Preševa i dovezao je do stana Z. S. kako bi je on dalje prodao.

Svoj trojici policija je odredila zadržavanje do 48 sati nakon čega su privedeni nadležnom tužiocu u Prokuplju. Tužilac je predložio da im se odredi pritvor, ali sudija za prethodni postupak Višeg suda nije uvažio ovaj predlog pa su svi nakon saslušanja pušteni na slobodu.

Daljinac

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA