≫ 

KO TO UBIJA PO NOVOM SADU? 365 dana pakla - oni su pali na usijanom vojvođanskom asfaltu (FOTO)

Da krimi rat vlada u Novom Sadu dokazuju sva ubistva, sačekuše i otmice koje su se dogodile u poslednjih godinu dana. Podsetimo ih se...

  • 18

Policijska traka Novog Sada u poslednjih godinu dana ne miruje zbog sve češćih kriminalnih obračuna na vojvođanskom asfaltu.

Sahranjen Marko Markuš: Supruga Jelena jedva stajala na nogama (FOTO)

Poslednji u nizu obračuna, koji su u prethodnih 365 dana uznemirili javnost, jeste ubistvo mladića Marka Markuša (29) koji je stradao u petak u klasičnoj sačekuši a koji je danas ispraćen na večni počinak.

Sin bivšeg visokog zvaničnika novosadske policije, da podsetimo, ubijen je u petak, 24. novembra ispred novosadskog Hotela "Sajam" u Hajduk Veljkovoj ulici dok se vraćao sa treninga. U njega je ispaljeno sedam hitaca. Odmah je privatnim kolima prevezan u Urgentni centar ali je uprkos reanimaciji podlegao povredama.

Da krimi rat vlada u Novom Sadu dokazuju sva ubistva, sačekuše i otmice koje su se dogodile u poslednjih godinu dana. Podsetimo ih se...  

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

7. NOVEMBAR 2017.

Građevinski inspektor Spasoje Milićević (63) iz Novog Sada podlegao je teškim povredama nakon batina koje je dobio na parkingu u Ulici despota Stefana u tom gradu. Zbog ovog dela osumnjičen je i uhapšen kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac (57). Njemu je određen pritvor.

Foto: Facebook

8. OKTOBAR 2017.

U vatrenom okršaju koji se dogodio u noćnom klubu “The End” u novosadskom hotelu "Park" oko 6 sati ubijen je navijač Milan Pribaković (29), koji je od ranije poznat policiji. Pored njega, u ovom obračunu ranjen je R. S. (31), koji je dobio prostrilnu ranu stopala.

Foto: Facebook/Teodora Kaćanski

22. MAJ 2017. 

Na uglu ulica Janka Čmelika i Kornelija Stankovića na Detelinari oko 19 časova Novosađani Nenad Stević (39) i Božidar Bosnić (51), pokušali su da otmu Gorana Cvijetića (41) iz Budisave, uperivši u njega pištolj i uguravši ga u "Audi A6" kojim su pokušali beg iz grada. Kako su javljali mediji, sumnja se da je ova otmica bila osveta za hladnokrvno ubistvo fitnes instruktorke Teodore Kaćanski, devojke Nenada Stevića.

Otmičari su na parkingu ispred zgrade presreli žrtvu i uperili pištolj u nju. Cvijetića su izudarali, vezali, pa ubacili u gepek a zatim odjurili ka izlazu iz Novog Sada. Iste večeri su uhapšeni.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

23. JANUAR 2017. 

Niko Uskoković (38), nekadašnji član grupe Gorana Kovačevića, u podzemlju poznat pod nadimkom Novosadski Skole, ranjen je u klasičnoj sačekuši u Novom Sadu sa dva metka u ruku, i to usred bela dana i ispred škole.  Uskoković, koji je od ranije poznat zbog proizvodnje skanka u Vojvodini, ranjen ispred Osnovne škole "Đura Daničić“, kada su nepoznati napadači otvorili vatru na džip "rendžrover“ kojim je upravljao.

On je vozio džip kada je u njega ispaljeno oko dvadesetak hitaca. Džip, koji je vozio, bio je u vlasništvu njegovog zeta Gorana Kovačevića zvanog Goranac, koji je, navodno, bio meta ovog obračuna. Inače, oni su deo ekipe Nenada Stevića, čija je devojka Teodora Kaćanski ubijena greškom.

Foto: Facebook/Dragan Jovanovic

21. DECEMBAR 2016.

Dragan Jovanović Gidra (26), jedan od vođa navijača grupacije "G3" FK Vojvodine i Dario Roklicer (29), pilot i bivši kik-bokser ubijeni su u kafanskoj tuči u lokalu "Moja kafanica". Policija je uhapsila Stevana Josića (34), zvanog Sima Strahota, osumnjičenog da je ubio Daria i Gidru, a on je inače radnik obzbeđenja lokala u kojem se ovo ubistvo dogodilo.

Foto: Žarko Bogosavljević, Facebook/Teodora Kaćanski

19. NOVEMBAR 2016. 

Fitnes instruktorka Teodora Kaćanski (30) najverovatnije je greškom izrešetana na uglu Vardarske i Somborskog bulevara u novosadskom naselju Telep, u džipu "rendž rover" koji pripada njenom dečku Nenadu Steviću, i sa kojim je i bila u tom trenutku.

Ona je u teškom stanju prevezena na reanimaciju ali je posle dva dana podlegla povredama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutralan

    27. novembar 2017 | 20:11

    Ladno danas sam radio 13 sati na poslu i zaradio 10€ .... Strahujem za sopstveni zivot da me ne bi kidnapovali ili sacekusu napravili???? Tezak je zivot nas umetnika

  • Dzejson

    27. novembar 2017 | 22:18

    Kod Tita bi svi isli na kopanje i klesanje kamena do kraja zivota

  • Ja

    27. novembar 2017 | 16:39

    Jedino me zao teodore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA