Prvo se čula svađa, a onda i rafali: Vatreni obračun na Senjaku počeo u separeu (FOTO)

Posle masovne tuče nastradao Aleksandar Savković (27), dok je Adija Iseinović (29) ranjen

  • 1

Vatrenom obračunu na Senjaku, ispred poznatog beogradskog kluba "Nana", u kojem je ubijen Aleksandar Savković (27), navijač Rada, dok je Adija Iseinović (29) ranjen prethodila je svađa u separeu kluba koja se potom pretvorila u tuču grupe mladića nasred ulice, pišu Novosti.

Detalji zločina na Senjaku: Ubijeni je imao dosije debeo za tri života, pogođen profesionalno, direktno u grudi

Jedan od vođa navijača Rada ubijen na Senjaku: Bio je blizak prijatelj Volkova, fudbaler napustio lokal neposredno pre pucnjave! (FOTO)

Usledilo je zatim "puškaranje", u kojem su pogođena njih dvojica. Savković je ubrzo podlegao povredama u Urgentnom centru, dok je drugi teško povređen. Policija intenzivno traga za osumnjičenim "revolverašem".

Tuča više osoba počela je, kako je dosad utvrđeno, oko 5.20 na početku Ulice Koste Glavinića. Tragovi krvi nedaleko od zgrade "Bigza" svedočili su tokom jučerašnjeg dana o mestu gde je sukob i kulminirao.

Prema rečima očevidaca, začule su se najpre vika i svađa, a onda su usledili i rafali. Navodno, sukobila se grupa od petnaestak muškaraca.

Ispituje se i verzija po kojoj se Savković sukobio sa obezbeđenjem kluba. Nakon što su Savković i Iseinović upucani, privatnim kolima su prevezeni u Urgentni centar. Motivi sukoba zasad su nepoznanica.

- Čarke su izbile dok su bili u klubu u jednom od separea, ali ništa konkretno se nije videlo - priča jedan od svedoka iz kluba:

- Izašli su napolje, šta se posle desilo ne znam. Bilo je mnogo ljudi u lokalu, i dosta njih je odvedeno na ispitivanje u policijsku stanicu. Među njima je i Stevan I. koji je i sam povređen u tuči.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA