≫ 

Policija je dobila dojavu o 1.600 litara nelegalnog alkohola. Tek kada su došli da ga zaplene, shvatili su šta je unutra i frapirali se

Vrednost zaplenjenog pića se procenjuje na oko 600.000 dinara

  • 6

Policija u Inđiji je prilikom kontrole kombija beogradske registracije, otkrila i zaplenila 1620 litara alkoholnog pića, bez prateće dokumentacije.

Najpijaniji Srbin na Svetog Jovana: Urnisan od alkohola, teturao i padao po dvorištu, a tek da vidite njegove prijatelje (VIDEO)

Sumnja se da je reč o falsifikovanom piću sa akciznim markicama koje ne odgovaraju originalu, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Vrednost zaplenjenog pića se procenjuje na oko 600.000 dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga, obmanjivanje kupaca i nedozvoljen promet akciznih proizvoda, u saradnji sa poreskom policijom, protiv vozača (41) biće podneta krivična prijava, nadležnom tužilaštvu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    23. januar 2018 | 14:36

    A kad su se i zasto to frapirali?Otisli po prijavi da bi zaplenili alkohol bez originalnih akciza i to su i nasli,sta je tu frapirajuce?

  • Dača

    23. januar 2018 | 12:44

    Onaj ciji je najmanji deo je i prijavio.

  • Milka R.

    23. januar 2018 | 12:37

    Bravo policijo... pravda i pravda ..tako mafijasi se bogate ..a nemisle na posledice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA