Zoran će propevati i sve reći, laž je da je sve sam uradio, treba ih osuditi na 40 godina: Rada Matić iz Beča upire prstom u još dve osobe (FOTO)

- Željno iščekujem da uhapse i njegovog oca i kuma - kaže Rada

  • 27

Rada Matić iz Beča, sa kojom je Zoran Marjanović razmenjivao emotivne poruke svega mesec dana nakon ubistva supruge Jelene, kaže za Telegraf.rs da nije iznenađena podizanjem optužnice protiv njega. I dalje je, međutim, mišljenja da pevačica nije ubijena na nasipu, a istovremeno je ubeđena i da će uprkos svemu biti oslobođen jer ima "jaka leđa".

OČEKUJEM DA UHAPSE I ZORANOVOG OCA! Šokantna izjava Rade Matić iz Beča sa kojom je Marjanović bio na vezi posle Jelenine smrti

Ona kaže da je, zapravo, bila iznenađena njegovim hapšenjem u septembru 2017. godine jer je, kako kaže, bila duboko ubeđena da je saučesnik, ali ne ubica.

- Nije šija nego vrat... Moje mišljenje je da nije ubijena na nasipu, ali više ne mogu da tvrdim da on nije ubica s obzirom na to da je podignuta optužnica i da tužilaštvo ima dokaze da je on - kaže Rada Matić za naš portal.

Priznaje da bi volela da se prvi put desi u istoriji srpskog pravosuđa da se i ubica ali i saučesnici kazne sa po 40 godina jer "jedni Marjanovići toliko drže pažnju cele nacije i vuku za nos državne organe skoro 2 godine".

Foto: Privatna arhiva

Verujem da će Zoran propevati i reći sve, i da će javnost biti šokirana samom pozadinom svega ovoga. Lično ne verujem u ubistvo na nasipu. Ipak, biće mi drago ako ga osude na 40 godina ako je on, pa gde god da ju je ubio, bitno je da odgovara za taj zločin. Željno iščekujem da uhapse njegovog oca Vladimira i kuma Ivicu Ajdarevića. Laž je da je Zoran sve uradio sam. Potpisujem da nije - mišljenja je Rada koja ističe da će pravda biti zadovoljena tek onda kada budu uhapšeni i osuđeni Zoranovi saučesnici.

Na kraju je dodala i da jedva čeka da mala Jana (7) pripadne Krsmanovićima.

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra 2017. godine a protiv njega je Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu u petak, 9. februara. Tereti se za teško ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, a za to delo je zaprećena zatvorska kazna do 40 godina zatvora.

Daljinac

(Lj. R. - lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda za Jelenu

    12. februar 2018 | 19:29

    Nisu mi jasni ovi koji napadaju Radu Matic i optuzuju je za svakakve gluposti i izmisljaju price o njoj. Zasto ? Zato sto je pokazala celom svetu kakve joj je poruke slao Zoran Marjanovic, i to samo nekoliko nedelja nakon sto mu je zena ubijena, dok je on glumio ucviljenog udovca. Dakle, napadate nju, umesto da se pitate kako je moguce da neko kome je zena brutalno pretucena na smrt, salje poruke lascivne i cudne poruke o "Hristovim vitezovima" nekoj zeni koju je upoznao preko Fb.

  • Milka R.

    12. februar 2018 | 13:34

    Bravi Rado i vecina je tog misljenja!!

  • Dragčee

    12. februar 2018 | 14:39

    To rado...oćemo pravdu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA