Uhapšen muškarac koji je prijavio nestanak svoje žene: Priznao policiji da je maltretirao i pretukao, pa da je ona skočila u Dunav?!

Negde na sredini mosta Marijana je tražila od Zorana da zaustavi auto jer želi da izađe

  • 19

Policija je uhapsila Zorana G. (46) iz Novog Sada zbog sumnje da je posle brutalnog maltretiranja i batinanja, naterao suprugu Marijanu (40) da skoči s mosta u Dunav. Sve se odigralo u četiri sata ujutro, a njeno telo još nije pronađeno, ali potraga će se nastaviti danas.

Prijavio je da je njegova žena skočila sa mosta: Sada je uhapšen zbog sumnje da ju je gurnuo, policija traži telo u Dunavu!

- Policajcima je ispričao da su u petak oko ponoći njih dvoje kolima zajedno prešli Most slobode i odvezli se do naselja Mišeluk. Do detalja je objasnio kako su se svađali u kolima, a onda ju je tamo opet pretukao. Nakon toga su ponovo seli u automobil i krenuli nazad ka gradu, preko mosta - priča izvor iz istrage za "Informer".

Negde na sredini mosta Marijana je tražila od Zorana da zaustavi auto jer želi da izađe.

- Zoran je kazao da je bez reči zaustavio auto, mislio je, navodno, da će Marijana doći peške kući. Međutim, prema Zoranovim tvrdnjama, ona je preskočila zaštitnu ogradu mosta i skočila u Dunav. Međutim, postoji sumnja da je Zoran pojurio Marijanu, i da je ona, bežeći od njega, pala s mosta. Zato mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a tereti se da je nesrećnu ženu naterao na samoubistvo - dodaje sagovornik.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Divna

    24. februar 2018 | 10:15

    Strasno jos ce se izvuci manijak i nije jedini nazalost

  • Goga

    24. februar 2018 | 16:56

    Ovde se radi o ubistvu,verovatno je bacio sa mosta,dokle vise ta ubistva zena!?

  • Mama

    24. februar 2018 | 14:59

    Verovatno vise nije mogla da podnese njegovo maltretiranje.Niko se nije ubio od medeni kolaca.Jadnica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA