≫ 

Monstrum iz Jagodine silovao sina sedam godina: Dragan se iživljavao nad njim, govorio mu da ne zaslužuje da živi, dečak nemoćno jaukao

Dragan P. je bio pijan i odmah je krenuo za sinom

  • 29

Dragan P. (65) uhapšen je zbog sumnje da je punih sedam godina u alkoholisanom silovao sina D.P. (14) u selu Ribare kod Jagodine.

Očuh podvodio pastorku za 100 evra, pa rekao da je sve izmislila: Jedan od Ljubišinih klijenata priznao da je starcu plaćao za telo devojčice

Kako Srpski telegraf saznaje, nasilnik je uglavnom pijan uz pretnje nasrtao na mališana i iživljavao se se nad njim, a horor je otkriven nakon što se dečak požalio komšinici.

Prema rečima izvora, pakao maloletnog D.P. počeo je kad je krenuo u prvi razred.

- Mališan se 2011. vratio iz škole, a otac ga je spopao čim je ušao u svoju sobu. Dragan P. je bio pijan i odmah je krenuo za sinom. Ušao je kod njega i naredio mu da legne na krevet. Potom ga je dodirivao po telu i skinuo mu pantalone. Dečak je vrištao i preklinjao oca da ga ne zlostavlja, ali bezuspešno. Monstrum je udario mališana, a onda se zverski iživljavao nad njim - kaže sagovornik ovog lista.

Kako dodaje, otac-monstrum otad je zlostavljao sina kad god bi malo popio, preteći da nikom ne sme ni da pisne o tome šta njih dvojica rade iza četiri zida. Nasilnik je u avgustu prošle godine prebio dečaka, a potom ga više puta silovao.

Foto-ilustracija: pixabay.com

- Preko odeće mu je dodirivao polni organ, a D.P. je u jednom trenutku uspeo da se izvuče i pobegne. Međutim, otac ga je sustigao. Zaključao je vrata, ošamario sina i naredio mu da se skine. Iživljavao se nad njim, a dečak se uplakan i nem od bola, nije pomerao s kreveta - dodaje sagovornik.

Prema njegovim rečima, posle svakog seksualnog zlostavljanja mališan je dobijao i batine.

Monstrumu je alkohol udario u glavu, pa je fizički nasrtao na sina. Gađao je nesrećnog dečaka predmetima koji su mu bili nadohvat ruke, pretio je da će ga ubiti i govorio mu da ne zaslužuje da živi. Pretio je dečaku da će ga zaklati ukoliko bude nekome rekao za njihovu "tajnu", a kad bi se maloletnik požalio da ga boli glava, Dragan P. bi mu rekao: "Začepi, niko te ništa nije pitao" - priča izvor.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Istina je, kako dodaje, izašla na videlo nakon što je D. P. skupio hrabrost i požalio se komšinici koja je slučaj prijavila policiji.

- Dečak više nije mogao da trpi bolove i očevo zloatsavljanje. Zbog toga je odlučio da ispriča sve u nadi da će njegovim mukama konačno doći kraj. Jadno dete, ko zna šta je sve trpelo i doživljavalo od oca alkoholičara - objašnjava sagovornik i za kraj ističe da je dečak sada smešten u hraniteljksu porodicu i da se oseća dobro.

Njegovom ocu izrečena hitna mera zabrane prilaska sinu, kao i bilo kakav kontakt s njim.

Ovakvi slučajevi privlače pažnju javnosti i uvek se pokreće pitanje o tome kako zlostavljače dece treba kazniti:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    26. februar 2018 | 10:08

    Jadno dete sta je dozivelo,pa ovo nije otac,ovo je cudoviste!

  • sneki

    26. februar 2018 | 09:51

    Kakva zabrana prilaska ako boga znate , odmah na dozivotnu , dajete mu priliku da napadne neko drugo dete

  • VladimirR

    26. februar 2018 | 10:07

    Ovo nema dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA