Skinuo je ćerki svojih prijatelja donji veš i učinio joj užasne stvari: Devojčica (7) to nikad neće zaboraviti, a on za 3 godine izlazi iz zatvora!

Devojčica je sve ispričala majku i oci, pa su oni slučaj prijavili policiji

  • 9

Osnovni sud u Požarevcu pravosnažno je osudio na dve godine i 11 meseci zatvora Gorana Kešarića (49) iz Kasidola, zbog sumnje da je 25. januara ove godine počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad sedmogodišnjom devojčicom.

Devojčicu (15) iz Petrovca na Mlavi primoravali na seks: Dvojica mladića dovodili drugove i organizovali orgije. Sve zbog njenog videa s bivšim

Njemu je izrečena i mera bezbednosti - zabrana prilaska oštećenoj u periodu od tri godine.

Optužni predlog protiv Kešarića podnet je 13. februara, što znači da je suđenje protiv njega okončano u rekordnom roku. Prema navodima optužnice, on se tereti da je devojčici, ćerki svojih prijatelja, skinuo donji veš i dodirivao je rukama i jezikom po intimnim delovima tela.

Nakon toga, zapretio joj je da ništa o tome ne govori roditeljima. Ipak, devojčica je sve ispričala majci i ocu, pa su oni slučaj prijavili policiji.

Nakon hapšenja Kešarića, meštani Kasidola rekli su da im je on odranije bio sumnjiv.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    7. mart 2018 | 10:37

    Kada će u Srbiji da zaživi javni registar pedofila i silovatelja? Obećano je!! Takav može da se preseli i svima nama da bude prvi komšija, vrata do vrata, a mi i ne znamo koliko je opasan po decu, a znamo da je neizlečiv i da će gotovo sigurno da ponovi (ne)delo. Javni registar: ime, prezime, fotografija da budu svima dostupni!!!

  • cirorudenik

    7. mart 2018 | 13:27

    Kazna je vise nego SRAMNA !

  • Zdravko

    7. mart 2018 | 11:59

    Ja sam znao da je ova drzava bolesna ali ovoliko....Voleo bih da te sudije koje su donele ovako sramnu presudu bar jedan dan budu u kozi rodirelja tog deteta. Fuj drzavo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA