≫ 

Igor je skočio sa ovog prozora u Ruzveltovoj dok je bežao od pomahnitalog kolege: Čudo je kako je preživeo pad sa visine od 10 metara (FOTO)

Hitna pomoć primila je poziv oko 10.45 sati, kada je neko pozvao i izgovorio samo: "Neko je pucao"

  • 30

Usled pucnjave koja se odigrala u Ruzveltovoj ulici broj 55 muškarac Igor Radenković (42), da bi spasio svoj život od napadača Nebojše S. (30), skočio je kroz prozor u Ulici Nikodina Milaša. Prozor se nalazi na visini od osam do deset metara.

(UŽIVO) Neverovatan nastavak drame iz Ruzveltove: Upucao bivšeg kolegu, pa sebe razneo ručnom bombom! (FOTO SA LICA MESTA)

Foto: Marko Jovanović

Nesrećni muškarac skočio je na beton i ima povredu kičme i oba skočna zgloba.

- Prvo smo primili poziv za Ruzveltovu, a posle nekoliko minuta i da je osoba skočila kroz prozor u Ulici Nikodina Milaša, što je nedaleko odatle - kaže Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Foto: Marko Jovanović

Drama je počela kada je bivši radnik Nebojša S. ispalio pucnje u pravcu dvojice radnika, dok je treći skočio kroz prozor. Jedan od dvojice ranjenih podlegao je povredama u Ugrentnom centru.

Foto: Marko Jovanović

Nebojša S. pobegao je nakon pucnjave, a veoma brzo je iz njegovog stana, u Ulici Vojvode Savatija na Zvezdari, koja se nalazi relativno blizu Ruzveltove, prijavljen požar, i da je jedna osoba teško povređena.

Foto: Marko Jovanović

Nebojša S. trenutno se nalazi u Urgentnom centru i lekari mu se bore za život.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    12. mart 2018 | 13:21

    Tabla 5 metara

  • nibrS

    12. mart 2018 | 13:24

    Bitno je da imaju klimu,a što smeće niko ne čisti...

  • doberman

    12. mart 2018 | 12:53

    ako ima 6m max, tu me seci. drugo, bio covek u vojsci, eto neke koristi od jna, naucis doskok( spojene noge u sve 3 tacke i op).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA