≫ 

Obdukcioni nalaz programera ubice potvrdio: Pronađen metak u glavi, pucao je prvo u plinsku bocu, pa sebi u čelo

Pucao je sebi u čelo, a velika površina tela je zahvaćena opekotinama drugog i trećeg stepena

  • 56

Obdukcija Nebojše Stojiljkovića (31), programera koji je u ponedeljak napravio krvavi pir u bivšoj firmi u Ruzveltovoj ulici nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo i podlegao ranama dan kasnije, završena je i ona je pokazala da je on pucao sebi u glavu, i to je, u stvari, bilo kobno po njegov život.

Ispred kuće u Vranju u kojoj je odrastao programer ubica: Nebojša je bio genije u školi, ređao desetke na fakultetu, viđao se redovno samo sa jednom osobom (FOTO)

Stojiljković je, da podsetimo, u ponedeljak oko 11 sati uleteo u svoju bivšu firmu i zapucao na kolege. Usmrtio je jednog - Bojana Kanjevca, teško je ranio Marka Filipovića, dok je treći kolega Igor Radenković povređen kada je skočio sa prvog sprata kako bi se spasao.

Foto: Marko Jovanović

Nebojša je, koji se na ovaj korak odlučio zbog otkaza, nakon toga je otišao u svoj iznajmljeni stan na Zvezdari u Ulici vojvode Savatija, i pokušao da se ubije. U stanu je odjeknula ekplozija, pa se spekulisalo da je aktivirao ručnu bombu, međutim, sve vodi ka tome da je ili pucao u sebe pa u plinsku bocu, ili obratno.

Kako Telegraf.rs saznaje u Institutu za sudsku medicinu, obdukcija je pokazala da je on pucao sebi u čelo i da mu je metak tom prilikom prosvirao i mozak.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Pucao je sebi u čelo. Metak mu je pronađen u glavi. Imao je takvu prostrelnu ranu na mozgu, da mu nije bilo spasa uprkos naporima lekara da održe u životu, i koji su mu izveli i intervenciju - navodi naš izvor upoznat sa obdukcionim nalazom.

Pored toga, naš sagovornik navodi da je Stojiljkoviću gotovo celo telo bilo u opekotinama.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

-  Velika površina tela mu je zahvaćena opekotinama drugog i trećeg stepena - kaže naš sagovornik.

Stojiljković je podlegao povredama u utorak u Urgentnom centru tačno u 10 sati.

Daljinac

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZlatkA

    14. mart 2018 | 13:44

    Pocivaj u miru, neshvaceni Nebojša...

  • N.N.

    14. mart 2018 | 14:23

    Mediji pišu: "čitaoci brane ubicu". Ne, ja branim čoveka, a ne delo. Pokušavam da nađem uzrok tragediji. Sigurno je ovo moglo da se izbegne. Kako bi njegovoj radnoj okolini promaklo da je bio lud? Nije bio lud. Pitanje je zašto je "puk'o", a svako od nas može da pukne, pod određenim okoknostima i najnormalniji čovek postaje tempirana bomba, još ako stigne "kap koja prelije čašu". Daleko da pravdam ubistvo, ali sigurno da je bilo mnoogo toga što mi ne znamo.

  • Bjanka

    14. mart 2018 | 16:10

    E moj sinko...meni te je zao...pa ja da imam takvu diplomu i zvanje (znanje) prvo bi otisao na Kalemegdan u nedelju, odigrao 5 vrsti kola od srece sa onim partizanima matorim, sve od srece...a kada bi dosao kuci za 8 minuta bi poslao 170 CV-a na razne konkurse jer se danas samo tvoja struka i trazi...eh...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA