≫ 

Šabačka policija rutinski je zaustavila "pasat", a vozač je produžio. Počela je jurnjava, niko nije znao za čim jure - ostalo je istorija (FOTO)

Potera je bila efikasna, ali se ovakav slučaj nije skoro desio

  • 3
Saobraćajna policija, radar Foto: Marko Jovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu su prilikom kontrole saobraćaja na tri lokacije u okolini Šapca zaplenili 550 kilograma rezanog duvana, čija se vrednost procenjuje na oko 550.000 dinara.

Carinici su zaustavili prelepu Tajlanđanku. Bila je "čista", ali njeno telo govorilo je sve: Ona je samo jedna karika u lancu bande belog ubice! (FOTO)

Policija je prilikom kontrole saobraćaja u mestu Petlovača, u automobilu "citroen", kojim je upravljao tridesettrogodišnji muškarac iz Šapca, u prtljažniku pronašla 34 džaka u kojima se nalazilo 200 kilograma rezanog duvana.

Foto: Tanjug/MUP

U mestu Slepčević kod Šapca, u automobilu marke "pasat", policija je u prtljažniku pronašla 50 džakova rezanog duvana težine oko 300 kilograma. Pre zaplene duvana vozač je skrenuo sa puta i počeo da beži, ali je policija ubrzo sustigla automobil u kome su se nalazila dva muškaraca, starosti 24 i 33 godine.

Zaplenjeni duvan, Foto: Tanjug/MUP

Na trećoj lokaciji, u mestu Majur kod Šapca, u "pežou" kojim je upravljao pedesetsedmogodišnji muškarac iz okoline Šapca, na zadnjem sedištu pronađena su dva džaka težine preko 50 kilograma u kojima se nalazio rezani duvan.

Zaplenjeni duvan, Foto: Tanjug/MUP

Policija je protiv četvorice muškaraca iz Šapca podnela krivične prijave u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.

Zaplenjeni duvan, Foto: Tanjug/MUP

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiru

    4. april 2018 | 12:05

    U jeeeee..duvan! Sprecili su katastrofu, svaka im cast!

  • ...

    4. april 2018 | 12:01

    Naši heroji, samo se pitam gde su bili do sada, kako su od ne tako davno postali tako savesni, angažovani...???

  • Milica

    4. april 2018 | 12:23

    Hoće obesiti ljude na sred sela?Turci su za ove bili pripravnici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA