≫ 

Ko je zaista likvidiran u Južnoj Africi, ako nije Arkanov ubica? Maskirani napadači izrešetali muškarca na semaforu

Automobil bele boje pretekao je i blokirao automobil žrtve. Iz njega su izašla dvojica maskiranih muškaraca sa automatskim oružjem i ispalili su više hitaca u vozača automobila

  • 0

U Johanesburgu se u sredu popodne dogodilo mafijaško ubistvo u kojem je stradao još uvek neindentifikovani muškarac, tako da još nema potvrde da li je u pitanju Milan Đuričić Miki koji je srpskoj javnosti poznat kao jedan od ubica Željka Ražnatovića. Srpska policija preko kanala Interpola i međunarodne policijske saradnje pokušava da potvrdi identitet ubijenog.

Arkanov ubica ipak živ? Ni Interpol ne može da potvrdi ko je stradao u obračunu u Južnoj Africi

Muškarac je izrešetan u Strijdom parku, predgrađu Johanesburga.

Policajci koji su prvi došli na mesto zločina zatekli su beživotno telo muškarca na mestu vozača u automobilu koji je stajao na semaforu.

- Muškarac je imao višestruke povrede u predelu vrata i grudi i pripadnici hitne pomoći samo mogli da konstatuju smrt. Još uvek nisu poznate sve okolnosti pod kojima je zločin izvršen, a zasad se isključuje pljačka kao motiv, jer iz automobila ništa ne nedostaje - kažu iz randburške policije.

- Oko 13.25 po lokalnom vremenu ubijeni je zaustavio vozilo na semaforu na uglu ulica Fabriek i Gerhadrus u predgrađu Strijdom Park. U tom trenutku je automobil bele boje pretekao i blokirao automobil žrtve. Iz njega su izašla dvojica maskiranih muškaraca sa automatskim oružjem i ispalili su više hitaca u vozača automobila - rekao je kapetan Makogvajana Maja iz randburške policije.

Istraga će pokazati šta je motiv ubistva.

VIDEO: Pogledajte kako je Bata Radulović pokazao zube pred 30 Arkanovih drugara

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA