≫ 

Otkriven identitet Novopazarca: Nasilni otac četvorice sinova pretio da će poubijati porodicu i sebe (FOTO) (VIDEO)

Ova porodica je poznata policiji po nesređenim porodičnim odnosima. Otac izašao iz zatvora, jedan od sinova još u ćeliji

  • 0

Poznat je identitet muškarca iz Novog Pazara koji se od sinoć zabarikadirao u porodičnoj kući, držao porodicu na nišanu, a zatim pretio da će se razneti bombom.

Okončana drama u Novom Pazaru posle 12 sati: Predao se muškarac koji je pretio da će razneti svoju porodicu i sebe (FOTO) (VIDEO)

Reč je o Esefu Avdiću (65), ocu četvorice sinova. U njihovom domu u Ulici Vuka Karadžića 24 policija trenutno vrši uviđaj.

Kako Telegraf saznaje, nesređeni porodični odnosi su razlog za nezapamćeni incident koji je čitav grad na više od 12 sati podigao na noge.

Prema prvim saznanjima, sve je počelo kada je u subotu oko 22 sati sa ove adrese prijavljeno porodično nasilje. Kada je čuo da će policija doći, Novopazarac je uzeo bombu uz pretnju da će je aktivirati. Policija je na licu mesta zatekla starijeg čoveka koji članove porodice drži za taoce zaključane u kući.

Kada je, prema nepotvrđenim navodima, Avdićev pištolj zakočio, ukućani su izašli iz kuće, a jedan od sinova ispričao je da je njegov otac pretukao majku i da je ona pozvala policiju.

Komšije nisu mogle oka da sklope celu noć Foto: TANJUG/ EDIB TAHIROVIC

Esef Avdić je i ranije bio poznat policiji. Zaplenjeni su mu do sada jedan pištolj i puška. Osuđivan je na zatvorsku kaznu zbog prekršene mere zabrane prilaska sinovima, koja je istekla pre nekoliko dana.

Telegraf saznaje da se u zatvoru nalazi i jedan od njegovih sinova. Policija još pokušava u velikom domaćinstvu Avdića da pronađe pištolj kojim je porodicu držao kao taoce.

Video talačke krize i pregovaranja u Novom Pazaru pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA