≫ 

Ispovest majke silovanog dečaka iz Knjaževca: Njegov otac nas je tukao, nisam bila ni žena ni majka, nego životinja koja trpi! (FOTO)

Majka i sin iz Knjaževca su godinama živeli u strahu i užasu

  • 40
Foto: Lj.Trifunović/novosti.rs

- Ja sam sina kupala najviše oko deset minuta. Međutim, kada je on ulazio u kupatilo sa ocem, njih dvojica su se u njemu zadržavala i po više od pola sata. Sumnjala sam da se nešto dešava, ali nisam mogla ništa da dokažem. Posumnjala sam, najpre, kada mi je dete plačući kazalo da ne želi da ga kupa otac - priča A.V. majka nesrećnog dečaka (13) iz Knjaževca koji je godinama trpeo stravično zlostavljanje svog oca.

A. V. je počela da insistira na odgovoru, ali se tada umešao B. V. koji je, navodno, kazao sinu da “prestane da izvodi i da ulazi u kupatilo”, kako pišu Novosti.

- Jednom sam stala kod kupatila i slušala. Čula sam kako mi je sin vrisnuo. Srce mi je sišlo u pete. Počela sam da lupam na vrata, a suprug i sin su izašli - kaže majka.

Dečakova majka je pitala svog muža zašto je dete vrisnulo, na šta joj je on odgovorio da mu je upala pena u oči.

Potresna ispovest dečaka koga je otac silovao u Knjaževcu: Terao me da otvorim usta i da gutam, povraćalo mi se, ali nisam smeo

- Nisam smela ništa dalje da pitam, jer nas je on za najmanju sitnicu tukao. Sama u selu sa detetom, pomoći niotkuda. Plašila sam se za sinovljev i svoj život - priča majka dečaka koji je proživeo stravičnu torturu.

Ona kaže da je B. V. krvnički tukao dečaka.

- Za najmanju sitnicu naterao bi ga da se skine, nakon čega ga je tukao, najčešće vojničkim opasačem. Ni sama ne znam koliko mi je puta dete modro išlo u školu. Osim kaišem, B. V. je sina tukao i motkom, ali i pesnicama - plače A.V.

Po njenim rečima, B. V. je sina prvi put istukao kada je ovaj imao samo šest meseci.

Foto: Lj.Trifunović/novosti.rs

- Dete je plakalo, a moj muž je došao sa posla i kazao mi: "Ućutkaj ga, jer sam umoran i hoću da spavam". Rekla sam mu da ide u drugu sobu i legne, te da mu niko neće smetati. On se tada razjario, oteo mi dete i bacio ga na krevet. Beba je sa kreveta pala na pod i još jače počela da plače. A, moj suprug se samo okrenuo, otišao u drugu sobu i legao da spava - ispričala je majka tešku priču od koje je Srbija zanemela.

A.V. sad mnogi pitaju što je godinama trpela stravično porodično nasilje.

- Ne znate vi taj strah, to se ne može objasniti. Kao da nisam bila ni žena, ni majka, nego neka životinja koja mora da trpi, tako sam se osećala. Nisam bila čovek - objašnjava majka.

Tortura je, kaže ova žena, trajala sve do prošle godine, kada je dečak pokušao da se ubije.

- Tada sam čvrsto odlučila da pobegnem i da se, po cenu života, ne vraćam u selo. Moj sin je sada pod stalnim nadzorom lekara i pije gomilu lekova. Bojim se samo trauma, jer je višegodišnje zlostavljanje ostavilo, bez sumnje, neizbrisiv trag na mom sinu - plače A. V.

Dečak trenutno sa majkom A. V. živi u kući njenog strica S. S. u Knjaževcu. Žena kaže da je pobegla od supruga pre oko godinu dana. U sigurnoj kući su proveli oko mesec dana, a onda joj je stric obezbedio utočište.

Osumnjičenom ocu B. V. određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je od 2015. do 2016. u više navrata silovao sina dok ga je kupao.

VIDEO: Majka zloupotrebila decu za prikupljanje pomoći

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    4. maj 2018 | 10:06

    Nema opravdanja ni za majku. Za moje dete bi nekog ubila bez razmišljanja. Ne dao Bog takve situacije, da mi neko bije ili siluje dete, ruke bih mu odsekla i bez griže savesti pozvala policiju. Ti si majka valjda, morala si znati i zaštititi dete. Nema straha ni za svoj život kad je dete u pitanju. Žene, ne dozvolite i ne trpite ni jedan udarac. Ko je u stanju da udari ženu, u stanju je i dete....

  • Јован

    4. maj 2018 | 09:36

    Крви би му се напио!

  • EVA

    4. maj 2018 | 11:13

    MA DAJTE DA MU NAROD SUDI ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA