Policajci upali u kuću majke i ćerke iz Pančeva, našli drogu i "dodatnu opremu", a onda je "mercedes" došao na red za pretres (FOTO) (VIDEO)

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedene tužiocu

  • 9

Policija u Pančevu zaplenila je više od osam kilograma marihuane i uhapsila Lj. B. (1976) i K. M. (1999), zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: MUP RS

U pretresu kuće u kojoj žive Lj. B. i njena ćerka K. M. policija je pronašla sedam kilograma i 518 grama marihuane, 200 grama amfetamina i vagicu za precizno merenje, a u njihovom „mercedesu“ još 515 grama marihuane, navodi se u saopštenju MUP.

Foto: MUP RS

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedene tužiocu.

Foto: MUP RS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    19. maj 2018 | 18:31

    Ma ovako ne ide pisite ime I prezime tih ubica nase dece.dokle kriti ubicecelih porodica.ovoje strasno.oduzimajte imovinu sve sta imaju .pa tosu gori od hitlera.eto kakivoze besna kola kako imaju lepe I skupe kuce.a narod nema ni da prezivi.mi obični građani se nadamo dace policija tu gamad da otkrije.to nisu ljudi ubice sa namerom.

  • Miki Barca

    19. maj 2018 | 16:15

    Hehehe,porodični biznis.

  • Jaca

    19. maj 2018 | 17:49

    Gde je ime i prezime za tu olos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA